Mióta sérült Charlotte Flair?

A tegnapi nap folyamán sajnálatos hírről számoltunk be, amely szerint Charlotte Flair az európai turnéból visszatérvén kés alá kell hogy feküdjön a implantátuma miatt.

Mint kiderült ez egy olyan probléma, ami hamar súlyossá is válhat ha nem kezelik időben, így a műtétre feltétlen szüksége van, még akkor is ha ez most majd Carmella-t viszály nélkül hagyja. De ne aggódjunk, biztosan nem sokáig marad kihívó nélkül a Crowned Princess Of SmackDown Live.

A Wrestling Observer hírei szerint Charlotte már jó ideje sérült mellimplantátumokkal lépett ringbe. Elmondásuk szerint már a WrestleMania előtti időre tehető a “sérülés” de Charlotte feltétlen szerette volna megvívni a mérkőzését Asuka ellen. Majd nem sokkal rá elvesztette a címét, és a azt a Backlash-en sem szerezte vissza ami furcsának tűnhetett, de most már tudjuk az indokot.

Most pedig feltétlen időre van szüksége, hogy elvégeztesse a műtétet, amire az európai turné után kerülhet sor. Egyelőre nincs információnk arról, hogy mikortól, és mennyi időre esik/eshet ki de nagy eséllyel már a Money In The Bank gálán is szerepelhet ha úgy alakul a gyógyulása.

Alexa Bliss is nemrégiben új implantátumokat helyeztetett be és hozzávetőlegesen egy hónap kihagyással kellett számolnia.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s