Triple H az iroda és birkózás közötti egyensúlyról, valamint Stephanie WM-teljesítményéről

Mint azt nagyon jól tudjuk, Hunter hosszú évek óta tevékenykedik felelős beosztásban a cég berkein belül. 

Mindemellett ott van még neki az NXT is, a dolgok összességében pedig kijelenthető, hogy nagyon fut a szekér.

Megtalálni az egyensúlyt azonban korántsem könnyű, de Trips igyekszik a maximumot nyújtani minden téren. A Sky Sports Podcast során erről, és Stephanie WM-szerepléséről is szót ejtett.

Pillanatnyilag a fejlődési rendszerre összpontosítok, vagyis a dolog birkózó-része évről-évre egyre nehezebbé válik mert az időmet is egyre több és több terület veszi igénybe. A WrestleMania-fellépés után sincs leállás. Irány a repülő, majd Szaúd-Arábia, nyélbe ütni az üzletet. Nem a panaszkodás végett mondom, hisz imádom ezt csinálni.

Stephanie szerepléséről:

Nincs más ahhoz fogható érzés, mint a ring közepén állni a feleségemmel az ő első in-ring értelemben vett WrestleManiáján 70 ezer ember előtt. Egyikükre sem lehetnék büszkébb a mérkőzés miatt. Ahogy korábban is említettem, Kurt Angle már több mint egy évtizede nem lépett ringbe a WrestleMania során. Ami Ronda Rouseyt illeti, én például el sem tudtam volna képzelni az első meccsemet 70 ezer plusz rajongó előtt. Stephanie.. Az emberek magától értetődőnek tartják, amit csinál. Az anyai szerepkör és a céggel kapcsolatos ügyek tetejében is készen állt arra, hogy szembenézzen Ronda Rouseyval. Naponta kétszer edzett, hihetetlen formában volt, vállán a WrestleMania-szereplésre irányuló nyomással.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s