Négy indok, amiért Daniel Bryan nem lehet benne a MITB mérkőzésben!

Az előző heti SmackDown adáson sokakat ért váratlan meglepetésként az, hogy Rusev egy tiszta győzelmet szerzett Dniel Bryan ellen, amivel kvalifikálta magát a Money In The Bank mérkőzésbe.

A meglepetés ellenére megpróbáltunk összeszedni pár indokot, hogy miért is bookolhatta így a szervezet ezt, hiszen mint mondani szokták – minden okkal történik.

#4 Visszavágó Big Cass ellen a MITB gálán.

Annak ellenére, hogy Big Cass nem volt jelen az előző heti SmackDown gálán még nem vehetjük biztosra, hogy a Cass vs Bryan nem csak egy egyszeri mérkőzés volt.

Enter capti

Cass a Superstar Shake up keretein belül került a kékekhez, mielőtt több mint félévet kellett kihagynia egy térdsérülés miatt. Majd ezt követően egyből Bryan-t vette célba.

A Backlash előtt Cass mind szóban, mind fizikálisan támadta Bryan-t, de nem tudta megszerezni a győzelmet a gálán a korábbi WWE bajnok ellen. Majd a mérkőzés követően ismét rátámadt az Igen emberre.

Furcsának hathatott, hogy ezt a szegmenst nem folytatták az előző heti SmackDown adáson, de azzal egyidejűleg, hogy az Amerikai Sárkány nem tudta sikerrel venni a MITB kvalifikációs mérkőzést sokakban felmerülhetett, hogy kettőjük csatája a Money In The Bank-en folytatódik.

#3 Rusev Push-ban fog részesülni

Ha nem tudjátok mit is jelent az a szó a pankrációban, hogy over akkor arra most itt egy szinonima – Rusev. Amióta fut a Rusev Day karakter Aiden English oldalán a WWE univerzuma megörült. Minden esetben örült módon éltetik a bolgárt, és nem csak akkor ha jelen van, hanem az összes lehetséges alkalommal amikor csak esélyük van rá.

R

Nemrégiben még olyan hírekről lehetett hallani, hogy a kiérdemelt Psuh visszatartása miatt Rusev az elbocsájtását kérte a szervezettől, ám mint később kiderült a WWE-nek nagy tervei vannak még vele. Ezt Lana visszatérésével kezdik majd meg.

Amennyiben ez igaz, akkor Rusev megérdemelte ezt a győzelmet, hogy a karaktere az elvárásoknak is megfelelően elkezdjen erőssé válni.

#2 Aggodalmak a sérülései miatt

A pankráció rajongók számára nagy érvágást jelentett, amikor 2016-ban Bryan a sérülései végett bejelentette a visszavonulását.

<p>

Majd két évnyi kemény küzdelem után Bryan megkapta az orvosi engedélyeket, és visszatérhetett a WWE ringjébe. Ám ennek ellenére mostantól folyamatosan ott lebeg a feje fölött a tény, hogy bármikor, ismét súlyosabban megsérülhet.

Mint ismert, a WWE vezetősége külön kérte Bryan-t arra, hogy egy sokkal biztonságosabb stílusú előadás módot válasszon magának, majd minden mérkőzése után orvosi vizsgálatokon kell átesnie, amely kifejezetten az agyrákódás kizárására fókuszálnak. Ez egyértelművé tenné a kiesését, hiszen egy létrás mérkőzés szinte a melegágya a sérüléseknek a velejáró veszélyes mozdulatok miatt.

#1 The Miz-el való konfrontálódás elkerülése

Az egyik legjobban várt viszálya kétség kívül a The Miz vs Dniel Bryan. Amióta Bryan bekerült a WWE gépezetébe, és megkezdte a hódítását a 2010-es NXT szériában, ahol The Miz volt a mentora, ezek ketten soha sem tudtak zöld ágra vergődni.

The

A viszályuk csúcspontja a Talking Smack adásra tehető. ahol a vitájuk a tetőfokár hágott. Amióta Bryan megkapta az engedélyt a visszatérésre a rajongók nem tudnak másra gondolni, mint hogy mikor éri el a viszály a csúcspontját a ringben is. Így, hogy The Miz is a SmackDown tagja lett biztosra vehető, hogy a felek útjai hamarosan keresztezni fogják egymást.

Úgy tűnik a vezetőségnek meg kellett hoznia egy döntést, hogy miként tartsák távol egymástól a feleket, ameddig egy nagyobb gálán össze nem ereszthetik őket. Legyen az akár a SummerSlam, vagy akár a WrestleMania.

Egy korábbi konfrontáció még azelőtt, hogy hivatalosan is viszályba léphetnének egymással sokat árthatna a bontakozó “románcuknak”.

4 című bejegyzés “Négy indok, amiért Daniel Bryan nem lehet benne a MITB mérkőzésben!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. bryan nyerje meg az övet, miz a táskát és onnantól év feudja lenne kb főleg hogy a szemelyes dolgok mellett komoly tétje is lenne igy

  Kedvelés

  1. Forditva! Miz nyerjen a taska segitsegevel ovet. Mondjuk valamikor december kornyeken. Addig lehetne futast adni Szamoai Joskanak is, meg meg mondjuk valaki masnak is. Miz ott bevaltja a taskat, megkoronazza egesz evi teljesitmenyet, amikor majd felbukkan Bryan es igenyt tart az ovre. Huzzak a WM-ig, mert ott van a helye egy ilyen viszaly lezarasanak.

   Kedvelés

   1. hát nemtudom szerintem nagyobbat ütne ha miz bryanen váltaná be a táskát megnyerné az övet utána meg bryan visszaszerzi valamikor de amugy a te otleted se hangzik rosszul 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s