A Streak – avagy 9 szupersztár, akik veretlenek meghatározott PPV-ken!

A WrestleMania 7-től egészen a WrestleMania 29-ig a halottember az összes Wrestlemania-n szerepelt (kivéve WrestleMania X és WrestleMania 2000) és mindegy volt számára, hogy 2-on-1 handicap, vagy koporsós meccs, vagy akár Hell in a Cell mindig az Ő kezét emelték a magasba.

23 év kellett ahhoz, hogy a megtörhetetlen Streak megszakadjon, méghozzá Brock Lesnar által. Ám míg a Wrestlemania XXX állít emléket, vagy inkább sírkövet a spórszórakoztatás történelem legnagyszerűbb sorozatának rengeteg szupersztár van, akik számukra meghatározott pay-per-view még veretlenek.

#9 Rusev (2-0 Money in the Bank)

Talán a Money in the Bank az a gála, amit elég nehéz elhagyni úgy, hogy az ember ne a vesztesek sorát bővítse főleg ha figyelembe vesszük a meccstípusokat. Rusev egészen az idei gáláig sikeresnek mondhatja magát, hiszen még soha nem szerepelt a létrás mérkőzésben.

Aleksander Rusev Day?

Ez eddig elért két győzelmével biztos lábon áll, nagy eséllyel azért, mert ezek Rusev Day-en kerültek megrendezésre. Véletlen lenne, hogy az idei is pont erre a napra esik?

Money in the Bank 2014 Big E Submission Match.

Money in the Bank 2016 Titus O’Neil.

#8 Baron Corbin (2-0 Money in the Bank)

Egy újabb pankrátor, aki szintén a Money in the Bank-en tartja a veretlenségi sorozatát. Nem mellesleg az egyik győzelmét pont a létrás meccsen szerezte meg. Ha figyelmen kívül hagyjuk azt a tényt, hogy mi történt utána a táskájával még mindig tökéletes Streak-et tudhat magáénak erről a gála sorozatról.

Cor

Money in the Bank 2016 Dolph Ziggler.

Money in the Bank 2017 AJ Styles, Dolph Ziggler, Kevin Owens, Sami Zayn, and Shinsuke Nakamura  Money in the Bank Ladder Match.

#7 Neville (3-0 Summerslam)

Mindegy, hogy a Cruiserweight Championship-ért száll ringbe vagy éppen egy színész a tag team partnere, de tudja mi kell ahhoz, hogy nyerni tudjon a nyár legnagyobb buliján.

Could a return finally be on the table?

Emellett  2:0-val áll az Extreme Rules gálára is a King of the Cruiserweights, aki nagy eséllyel már nem fogja növelni a rekordját a WWE-nél, hiszen a hírek szerint már hazaköltözött Angliába.

Summerslam 2015 (Stephen Amell oldalán) King Barrett és Stardust.

Summerslam 2016 (Sami Zayn oldalán) The Dudley Boyz.

Summerslam 2017 Akira Tozawa a Cruiserweight Championship.

#6 Goldust (3-0 Hell in a Cell)

Lehet, hogy Undertaker az ördög játszótereként tekint  a Hell in a Cell-re, de a pay-per-view Goldust színpadja. Két sikeres Tag Team címvédés, és egy six-man tag match szolgálnak bizonyítékul arra, hogy itt érzi magát igazán otthon.

Goldust

Hell in a Cell 2010: (Kofi Kingston és R-Truth oldalán ) Cody Rhodes, Dolph Ziggler és  Drew McIntyre six-man tag match.

Hell in a Cell 2013: (Stardust oldalán) The Shield (Dean Ambrose és Roman Reigns)  The USOs (Jey és Jimmy Uso) Triple Threat Tag Team Championship Match.

Hell in a Cell 2014: (Stardust oldalán) The USOs (Jey és Jimmy Uso) Tag Team Championships.

#5 Kevin Owens (3-0 Hell in a Cell)

Egy újabb pankrátor, aki az ördög oldalán tud remek teljesítményt nyújtani, nem is akár milyet. Ő nem mást mint Kevin Owens.

Image result for kevin owens sportskeeda

A három mérkőzése nem is akármilyen volt, hiszen egyszer az Intercontinental Championship-et védte meg Ryback ellen, majd később az Universal Championship-et Seth Rollins ellen egy HIAC-ben. Majd ismét HIAC mérkőzése volt Shane McMahon oldalán. Nem semmi teljesítmény.

Hell in a Cell 2015: Ryback WWE Intercontinental Championship.

Hell in a Cell 2016: Seth Rollins Hell in a Cell match a WWE Universal Championship-ért.

Hell in a Cell 2017: Shane McMahon in Hell in a Cell match.

#4 Mickie James (4-0 Survivor Series)

Annak ellenére, hogy rajta kívül négy másik hölgynek is össze kell még szednie egy vereséget a Survivor Series, Mickie James az egyetlen akinek négy győzelme is van a gálán.

Mickie was released along with a number of other superstars in April 2010

2006 és 2009 között Mickie James az össze mérkőzését megnyerte a gálán. Annak ellenére, hogy Mickie-t pinnelték a 2008-as gálán, a történelem könyvek mégis győztesként fogják emlegetni, hiszen a Team Raw nyerte azt a mérkőzést, amelyben Ő maga is benne volt.

Survivor Series 2006 Lita  WWE Women’s Championship.

Survivor Series 2007 (Kelly Kelly, Maria, Michelle McCool és Torrie Wilson oldalán) Beth Phoenix, Jillian Hall, Layla, Melina és Victoria.

Survivor Series 2008 (Beth Phoenix, Candice Michelle, Jillian Hall and Kelly Kelly oldalán) Maria, Maryse, Michelle McCool, Natalya és Victoria 5 on 5 Survivor Series elimination match.

Survivor Series 2009 (Eve Torres, Gail Kim, Kelly Kelly and Melina oldalán) Alicia Fox, Beth Phoenix, Jillian Hall, Layla és Michelle McCool 5 on 5 Survivor Series elimination match.

#3 Big E (3-0 Tables, Ladders and Chairs)

A The New Day tagjaival ellentétben Big E szép kis rekordot tudhat magáénak a Tables, Ladders and Chairs pay-per-view show-n.

Big E's face after he (kayfabe) realises that Woods and Kingston are just holding him back

Egy pár győzelem Kofi Kingston oldalán, egy elég emlékezetes Triple Threat Ladder Match és egy címvédés. Nem is csoda, hogy akkora örömmel dobálja azokat a palacsintákat.

Tables, Ladders and Chairs 2013 Damien Sandow WWE Intercontinental Championship

Tables, Ladders and Chairs 2014 (Kofi Kingston odlalán) Gold- és Stardust.

Tables, Ladders and Chairs 2015 (Kofi Kingston oldalán) The Lucha Dragons (Kalisto és Sin Cara) vs The USOs (Jey és Jimmy Uso)  Triple Threat Ladder Match Tag Team Championships

#2 Bray Wyatt (4-0 Tables, Ladders and Chairs)

Aki még Big E-nél is jobb statisztikával rendelkezik ezen a brutális gálán az nem más mint a The Eater of Worlds.

Bray Wyatt could have some interesting future plans

2013-tól egészen 2016-ig minden meccsen az ő kezét emelték a magasba, még úgyis hogy 2015-ben Dean Ambrose volt az ellenfele.

Tables, Ladders and Chairs 2013 (Erick Rowan és Luke Harper oldalán) Daniel Bryan 3-on-1 handicap match.

Tables, Ladders and Chairs 2014 Dean Ambrose TLC Match.

Tables, Ladders and Chairs 2015 (Braun Strowman, Erick Rowan és Luke Harperoldalán)  ECW Originals (Bubba Ray and D-Von Dudley, Rhyno és Tommy Dreamer) eight-man elimination table match.

Tables, Ladders and Chairs 2016 (Randy Orton oldalán) Heath Slater és Rhyno Tag Team Championship.

#1 Charlotte Flair (3-0 Hell in a Cell)

Emellett magáénak tudhat egy 16 mérkőzésből álló egymást követő PPV veretlenségi sorozatot is, nem mellesleg megtörte Asuka veretlenségi szériáját. Nem csoda, hogy mint a pay per view-ük királynőjét emlegetik.

The Queen

Jelenleg ő rendelkezik a legjobb győzelem-vereség mutatóval a pay-per-view-ket figyelembe véve, és még a Hell in a Cell rekordja emellett 2018-ban 4 másik pay-per-view veretlenségét is meg kell óvnia. Idetartozik a SummerSlam, és az SS is.

Amellett, hogy ő az egyedüli, akinek három győzelme is van ezen a brutális gálán, elmondhatja magáról, hogy ő volt az első, aki szerepelt egy női Hell in a Cell mérkőzésben is. Emellett Sasha Banks oldalán az elsők voltak, akik valaha is WWE pay-per-view Main Event-jében szerepelhettek. Kiemelkedő teljesítmény, és megérdemelt hely a lista elején.

Hell in a Cell 2015 Nikki Bella  WWE Divas Championship.

Hell in a Cell 2016 Sasha Banks Hell in a Cell match  WWE Raw Women’s Championship.

Hell in a Cell 2017 Natalya  WWE Smackdown Women’s Championship

(via)

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s