Sasha Banks is visszatérne az NXT-be

Mondanánk, hogy meglepő, de végső soron nem az. 

A héten két korábbi alappillér is visszatért a sárga kötelek közé, hisz a Revivalt követően Tyler Breeze is benézett egy nosztalgia-estre.

Sasha Banksnek sem kellett sok, billentyűzetet ragadott és tudatta; legközelebb szíves-örömest állna egykori munkáltatója szolgálatára.

Sasha 2015 őszén hagyta el az NXT-t, egyszeres Women’s bajnokként, megannyi nagy lehozott meccs kíséretében. Main Rosteres pályafutása eddig nem igazán tud versenyre kelni a régi időkkel, függetlenül a négy villámregnálással, amelyet RAW Women’s bajnokként tölthetett.

5 című bejegyzés “Sasha Banks is visszatérne az NXT-be” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. menjenek is vissza inkabb…..amilyen kreativok vannak main rosteren nem csoda hogy mindenki menekul….érdekes az nxt meg sora hozza az 5csillagos meccseket meg karaktereket…..

    Kedvelés

  2. Ha a WWE felső vezetőségének lenne egy kis esze, Vince-t szépen lassan lemondatná és a teljes kiégett kreatív bandát kirúgná és friss újoncokat hozna a helyükre.

    Kedvelés

  3. Komoly gondok lesznek itt, a WWE-nek muszáj valamit csinálni, mert bizony egyre több sztárnak fog felnyílni a szeme, hogy mennyire semmibe veszik és őket meg követni fogják a rajongók is.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s