The Miz szerint Daniel Bryan nincs az ő szintjén

Hangzatos kijelentés a Moneymakertől. 

Pár nappal ezelőtti az interjú, amelyben mondta, de mindenképp meg akartuk várni Bryan reakcióját. Be is futott, így ideje elővenni a történteket.

The Mizt a Sports Illustrated interjúvolta, többek között a sokak számára álommeccsként funkcionáló párharcáról Daniel Bryannel szemben.

Daniel Bryan foghatta volna a sátorfáját és leléphetett volna az indie-piacra, ő azonban harcolni akart az álmaiért. De azon a bizonyos napon (a Talking Smack promó – a szerk.) nem küzdött az álmaiért, hanem gyáva módon meghátrált. Mára mindenki továbblépett, és látni akarják Daniel Bryant a Miz ellen, de az igazság az, hogy Daniel nem vehető egykalap alá velem, nem ugyanaz a kaliber. Elegem van ebből a Daniel Bryan vs. The Miz felvetésből. Nem érdemli meg, hogy egy ringbe lépjen velem, mert nincs az én szintemen. Top-kategóriás előadó vagyok, és talán egy-két éven belül ő is az lesz. Jelen pillanatban ez nem mondható el róla. Pusztán azt hajszolja, amely négy éve adott volt számára. Más időket élünk. Amikor Daniel Bryan készen áll, és én is így ítélem meg, meg fog történni a meccs.

Miz ezt a nézőpontot a Sportsbibble-nek is osztotta a turné alatt. Nem sokkal később, Daniel Bryan is hozzátehette a magáét.

Ha megnézitek Miz meccseit mióta visszatértem, helytálló amit mond. Az ütközete Seth Rollinsszal messze a Backlash legjobbja volt. Amikor én kikaptam Rusevtől, ő Jeff Hardy ellen hozott egy parádés találkozót. Miz apropója éveken át volt az, hogy nagyon jó volt a beszélőkéje, ellenben a ringbeli képességeivel, amelyek éppen-éppen voltak rendben. Hasonló történt John Cenával is, hisz miközben az emberek azt hangoztatták nem tud birkózni, ő tanult és fejlődött a hiányosság terén.

Egy gondolat a(z) “The Miz szerint Daniel Bryan nincs az ő szintjén” című bejegyzésnél

  1. hát igen sokan alábecsülik a mizt és nem is értem miért….az egyik legjobb a mikrofonnal és már az in-ringje is olyan hogy kb bárkivel letud hozni egy jó meccset….és tény és való hogy az elmúlt években rengeteget dolgozott azért hogy az ic övnek újra presztizse legyen és kedvelem bryant meg tudom hogy egy zseni a szakmában de tény hogy amíg ő nem birkozhatott miz a hatan vitte a showkat kb…..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s