RAW Előzetes, május 21. – Ki lesz a következő?

Az európai turné végeztével újra az Egyesült Államokból, egész pontosan az Albanyban található Times Union Centerből jelentkezik majd a RAW aktuális epizódja. 

Szűk egy hónapra vagyunk a Money In The Banktől, így természetesen a gála köré fonódik a ma éjjeli adás is.

Kik csatlakoznak a női létrameccsbe?

A RAW részéről még betöltésre vár kettő darab pozíció, amelyre első sorban Natalya, Sarah Logan, valamint Liv Morgan pályázik – tekintve, hogy ők eddig még nem jutottak szóhoz kvalifikációs meccsen. Nattie múlt héten feladatta a tag-meccsben Morgant, vagyis megvan a kellő lendülete ahhoz, hogy kivívja a szereplés jogát az összecsapásra, csatlakozva ezzel az Ember Moon, Charlotte Flair, Becky Lynch, Alexa Bliss alkotta kvartetthez.

Megjelenik-e Lashley nővére?

Sami Zayn nem felejt. A kanadai Szupersztár továbbra is sérelmezi a pár hete elszenvedett Dominatort, amelynek következtében lemaradt a Greatest Royal Rumble-ről. Sami a múlt héten szedte ízekre a Lashleyről készült videófelvételt, hozzátéve, hogy kollégája elferdítette a valóságot nővére kapcsán. Sami felvette a kapcsolatot a hölggyel, aki állítólag színre lép a RAW-n a helyzet tisztázása végett. Ő, netán egy újabb méretes Dominator várja a kanadait?

Hogyan rendelkezik Angle?

Roman Reigns alapos verésben részesítette Jinder Mahalt, aki két hete megfosztotta Reignst a létrameccsben való részvételtől. Válaszul, Roman Londonban indított bosszúhadjáratot, melynek nyomán a Maharaja keresztül-kasul lett pofozva az O2 aréna területén. Vajon megkapják egymást a PPV-re?

Szemtől-szemben?

A budapesti Live Event közben befutott egy igen nagyszabású bejelentés, melynek értelmében Nia Jax a bajnoki pozícióból intézett kihívást Ronda Rousey irányába a Money In The Bankre. Ronda végül elfogadta a barátságos felkérést, ám óva intette a címvédőt. Könnyen elképzelhető, hogy ma este szemtől-szemben állhatnak egymással a feud-promótálás kedvéért.

Ki lesz a következő?

Seth Rollins minden bizonnyal újabb ‘Intercontinental Championship Open Challenge‘-t hirdet majd, miután Mojo Rawley és Kevin Owens egyaránt a határig tolta őt. Adja magát a kérdés; ki lesz a következő? Ryder, No Way Jose? Esetlege egy egyszeri NXT-fellépő? Netán a létrameccsről lemaradó Baron Corbin, akinek egyébként is az álomellenfelei közé tartozik Seth? Hajnalban kiderül..!

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s