Chris Jericho leadta az utolsó figyelmeztetést, PG-t mellőző promóval oktatta Naito-t

Szinte karnyújtásnyira vagyunk a Dominiontól, melynek egyik slágermeccsén Chris Jericho is ringbe lép. 

Y2J az IWGP Inerkontinentális övéért hívja ki Tetsuya Naito-t, akivel féléves feudjukat pecsételik meg Osakában. A ma lezajlott NJPW BOTSJ negyedik napján, Naito soros meccsét követően, Jericho a kivetítőn jelentkezett be néhány keresetlen szó erejére:

Naito, olvastam a rólam összehordott hablatyaidat. Tudom hogyan érzel, és hallgass ide; a világ egyik legjobb előadója vagy jelenleg. Az NJPW egyik legnagyobb sztárja, de nekem annyit jelentesz, mint ez a teknős.

Naito, agyon foglak baszni. Elveszem az Interkontinentális övedet. Nem azért mert akartad, szó sincs róla. Te túl nyugodt vagy. Ellenben velem, mert én egy kibaszott őrült vagyok. A Dominionon megtudod majd, mennyire őrült tudok lenni valójában. Fél évet vártam arra, hogy kezelésbe vehessem azt a mocskos, hülye fejedet. Igen, Los Ingobernables de Japon. Megcsókolhatod a valagamat.

Te vagy a legjobb, akit ki tud állítani a New Japan, de láttam én már hozzád hasonló szardarabokat jönni-menni az évek során. És tudod mit? Chris Jericho még mindig itt van. Az Alpha még mindig talpon. Naito, híressé teszlek mikor elporolom a segged a Dominionon. Elszakítom tőled a címet, távol azoktól a mocskos japán állatoktól, és visszahozom oda ahová tartozik, az Egyesült Államokba. Vigyázz mit kívánsz, öcskös, nehogy a végén valóra váljon. Viszlát a Dominionon, faszfej!

2 című bejegyzés “Chris Jericho leadta az utolsó figyelmeztetést, PG-t mellőző promóval oktatta Naito-t” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s