Szemrevételezzük az előttünk álló Bryan vs. Hardy találkozót

Az európai turné végeztével sem lassítanak a kékek, hisz álommeccs kategóriába sorolható ütközettel kecsegtetik a rajongókat. 

Daniel Bryan és Jeff Hardy a második esély jogán találkoznak ma éjjel. A győztes megváltja jegyét Samoa Joe ellen, hogy aztán eldőljön ki kerül be utolsóként a táskáért zajló létrameccsbe.

A második esélyből adódóan mindkét Szupersztár elvérzett már egyszer-egyszer, tették ezt ráadásul ugyanazon adás alatt. Jeffet a Miz, Bryant pedig Rusev búcsúztatta a MITB-reményektől.

Soros összecsapásuk tehát igen komoly téttel bír, kérdés melyikük lesz képes közelebb kerülni az áhitott végcélhoz.
Ha most kellene tippelni, azt mondanánk Jeff. Na nem azért mert Bryan kevésbé volna jó döntés. Pusztán arról van szó, hogy Daniel jelenéhez és sztorijához sokkal inkább illeszkedne a vereség, mint adott esetben lehetne profitálóbb számára a győzelem.
Jeff Hardy győzelmével viszont, a két legyet egycsapásra szituációja elevenedne meg a szemünk előtt. Jövő heti mérkőzése Joe-val pedig, részben már a felvezetése lehetne kettejük majdani viszályának a United States övért. Amennyiben Joe megoldja Hardyt, úgy jogalapja volna pár hét múlva arra, hogy címmeccset kapjon ellene a júliusi PPV-re. Ezzel be is igazolódnának a feudjukra vonatkozó pletykák.

Daniel Bryannek momentán nincs szüksége a létrameccsre, amely mellesleg nélküle is éppen elegendő sztárerővel rendelkezik. Felesleges volna kockáztatni egy sérülést, pláne az ő igen kétes állapotában. Neki ez az időszak abszolút a tesztelésről szól, amellett, hogy lépésről-lépésre közelít mind a csúcsformához, mind a Styles által birtokolt WWE övhöz. Nem ártana neki a Hardytól elszenvedett vereség, pláne ha ez a vereség nem finisher, vagy mondjuk Cass bezavarása után éri őt.

2 című bejegyzés “Szemrevételezzük az előttünk álló Bryan vs. Hardy találkozót” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Sajnos látszik rajta igen a korosodás főleg hogy high flyernek számít és sokat lassult de nekem a legnagyobb bajom az amiről igazából nem biztos hogy ő tehet hogy kb semmi sztori nincs az öv körül nem promozik vagy beszél kb semmit csak kijön meccsel és ennyi

    Kedvelés

  2. Nem tudom, miért nyomják ennyire Hardyt. Rossz nézni, ahogy szenved, csak egy üres, élettelen halvány árnyéka saját magának (na nem mintha az utóbbi években jobb lett volna…) de tényleg gáz, hogy nagypapaként vánszorog, két lépés után liheg és ömlik róla a víz, pontatlan és csak az alap mozdulatai mennek, amelyek inkább az indie scene amatőrségét idézi… de persze ez a push jó push…

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s