Egyelőre a Cena-Nikki dráma sem turbózza a Total Bellast

A Total Bellas harmadik évada hihetetlen mértékű reklámkampányt kapott, de úgy tűnik, ez sem tette elég érdekessé az embereknek ahhoz, hogy az elvárt mértékben felhúzzák a nézettségi mutatókat!

Az elmúlt hetekben John Cena és Nikki Bella szakításával voltak tele a közösségi média, és a bulvár lapok oldalai. Erre a történésre alapozta a harmadik évadot az E! és megpróbálta kihasználni a WWE párosa által keltet érdeklődést, de úgy tűnik mindhiába.

A rengeteg befektetett reklám pedig nem igazán térült meg, hiszen a vasárnapi Total Bellas nyitórészére kicsivel több, mint fél millió ember volt kíváncsi. Fontos megemlíteni, hogy ez így is szép szám, de a csatornánál messze a várakozásokon alul teljesítettek.

Sokan úgy vélik, az embereknek egyszerűen csak elegük lett a John és Nikki körül terjedő pletykákból. Nem mellesleg a műsorral egy időben futott az NBA Playoff is, ami azért egy Raw műsor számára is elég komoly kihívást jelentene.

A műsor végül 517.000 nézővel zárt, és a 24. legnézettebb műsor volt az este folyamán a 18-49 korosztály körében.

Ez elsőre hatalmas nézői számnak hangozhat és valójában az is. De ki kell emelnünk, hogy John és Nikki rengeteg munkát fektettek a a műsor promotálásába, és még így is kevesebben nézték azt, mint a második évad zárórészét, ami akkor 674.000 nézővel zárt.

Egy gondolat a(z) “Egyelőre a Cena-Nikki dráma sem turbózza a Total Bellast” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s