Miért láthatunk hosszabb PPV-ket?

Mint arról beszámoltunk, a WWE pay-per-view-i mostantól 1 órával hosszabbak lesznek és erre a változásra már a Money In The Bank gála alkalmával sor kerül.

A WWE hatalmas bejelentésként kezeli a dolgot.

“A következő befektetői tárgyaláson meg majd azt mondják mekkora siker a WWE Network, mert hihetetlen sok ember rengeteg mennyiségű adást néz meg.”

“Amit az emberek néznek azok az élő műsorok. Ezzel, hogy hosszabbá teszik a Live Event-eket azt mondhatják a befektetőiknek, hogy az emberek még több, és még több órányi tartalmat néznek meg a Network-ön.”– hangzott el a Wrestling Observer adásán.

Na most fontos kiemelnünk, hogy biztos vannak olyan örült rajongók, akik örülnek annak, hogy egy órával több akciót kapnak minden egyes pay-per-view alkalmával, ám ahogy azt mondani is szokták a jóból is megárt a sok.

Csak az idő fogja megválaszolni azt a kérdést, hogy a WWE miként használja fel ezt a rendelkezésére álló extra 1 órát. Reméljük nem csak arra fogják használni, hogy a számokat, amelyek a befektetők elé kerülnek szépen felkozmetikázzák, hanem az arra rászolgálóknak fog lehetőséget biztosítani.

3 című bejegyzés “Miért láthatunk hosszabb PPV-ket?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hiába lesz hosszabb ha ilyen sz@r lesz továbbra is az egész! Nem hosszabb PPV-re van szükség hanem jó storyra meg jó meccsekre sz@r nem lesz attól jobb hogy meg hosszabbítjuk.

  Kedvelés

 2. Az a baj, hogy pár gála ígyis holt unalmas, pedig rövidebb.

  Mi lett volna pl. akkor, ha a Backlash 1 órával tovább tartott volna? Kaptunk volna 3 filler meccset ahol jobberek meccseltek volna a nagy büdös semmiért.

  De ne legyen igazam.

  Kedvelés

 3. A ppv-k egesítésével egyszerűen muszáj volt hosszabbítaniuk, hogy a címmeccsek mellett egyen idő 1-2 normál meccsre is, de ha megfelelő hosszúságú meccseket akarnak, akkor bőven kell az az óra.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s