WWE SmackDown LIVE 2018. május 22. – Összefoglaló

Elérkezett a kékek adásának újabb epizódja ami teljesen a Money in the Bankről szólt. 

Miz TV-vel indítunk ahol Miz a lényeg előtt még közli a publikummal, hogy Maryse-szal a közös valóságshow-juk július 24-től startol és az USA Network-ön lesz követhető. Megérkezik a New Day kis idő elteltével, Miz pedig nem kertel – rögtön a lényegre tör, még pedig hogy melyikük vesz részt a létrameccsben. A srácok nem árulják el elsőre, inkább viccelődnek szokásosan. Miztől jön a szokásos kemény duma, még pedig hogy ezért nem jutnak egyről a kettőre. Xavier kicsit odaszól, ám Miz visszavág. Kofihoz szól, hogy eddig hat lehetősége volt táskát nyerni – de egyszer sem járt sikerrel. Big E? Méretben, erőben, izomban, karizmában tökéletes – minden adott ahhoz, hogy bajnok legyen ám ez nem fog bekövetkezni mert sosem fogják komolyan venni őt – hisz ő maga sem képes rá. Xavierrel zárul a sor, hogy mekkora közösségre tett szert a YouTube-on. Miz szerint gondolkodjon el Xavier hogy mekkora lenne úgy stream-elni a YT-csatornáján – övvel a derekán..

Mindhármójuknak simán sikerülne, hogy bajnokok legyenek.. Miz végül megkérdezi, ám a srácok kiállnak egymás mellett és egymás nevét dobják be. A Moneymaker pedig közli, hogy teljesen mindegy mert övé lesz a táska mindenáron, sőt bármelyiküket képes legyőzni bármikor. Kofi végül hivatalosítja, hogy BIG E csatlakozik a létrameccsbe – sőt, ma estére is szeretné Big E-t Miz ellen. Miz erről inkább hallani sem akar, ám Paige hivatalosítsa a küzdelmet.


Big E vs. Miz

Jó küzdelemnek indult, Miz fölényben volt. Megérkezett Sheamus és Cesaro akik letámadtak a ring mellett Kofi-t és Xavier-t, ez teljesen elterelte Big E figyelmét és Miz bezsebelte a győzelmet.


Lana vs. Billie Kay – MITB-kvalifikációs mérkőzés

Pár perces küzdelem amit Lana nyert meg.


Andrade “Cien” Almas újabb helyi felbérelt jobbert picsázott el.


Renee Young, mellé érkezik AJ Styles és Shinsuke Nakamura. A két srác természetesen saját maga győzelmét jósolja, de Styles mindenáron a kikötést akarja tudni a Japántól. Nakamura még játszik egy sort, egyelőre nem árulja el csak azzal van megáldva hogy már most az övé a vb-cím. Véleménye szerint nem csupán győz, szégyenbe teszi Stylest. Ez már nem a Phenomenal háza, ez már az övé. Styles közli, hogy nagyon nem így fog kinézni a dolog – lefogja győzni az utolsó találkozójukon, nem mellesleg ő nem az a Nakamura akit mindenki látni akart itt a kékeknél.

Egymásnak esnek ahol a kihívó győz, feláll a kommentátor asztalra és bejelenti, hogy egy Last Man Standing meccs keretein belül kíván ringbe lépni június 17-én.


The Club vs. The Usos – Kihívói jog a Tag Team címekre

Az ikrekből kicsit most elég, a győzelmet Gallows és Anderson tudta megszerezni ami azt jelenti hogy ők fognak ringbe lépni a Bludgeon Brothers csapatával a MITB-n.

 


Naomi vs. Sonya Deville – MITB-kvalifikációs mérkőzés

Papírformának megfelelően Naomi szerzett győzelmet és került be a női létrameccsbe.


Daniel Bryan vs. Jeff Hardy

[Samoa Joe a ring mellett tekinti meg a főmeccset!]

Tökéletes főmérkőzés a felek között. A kémia remekül működött, a kisembert pedig nem lehetett lenyomni. Daniel Bryan egy új mozdulatot mutatott be amivel feladásra kényszerítette a United States világbajnokot és ezzel hivatalos lett, hogy jövő héten Samoa Joe-val lép ringbe az utolsó kvalifikációs meccs során.


Ezzel zárult az adás.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s