1 Milliárdért költözik a SmackDown a FOX-ra!

Korábban több alkalommal, ám csak röviden írtunk arról a tényről, hogy a FOX megkörnyékezte a WWE-et egy komolyabb ajánlattal. Most már biztosra mondhatjuk, 1 milliárd dollár van a háttérben!

A The Hollywood Reporter hírei szerint a megállapodás a SmackDown műsorára szól és 5 évre költözik a kék csapat a FOX csatornájára. Ez a pénzösszeg több, mint amennyit a WWE jelenleg a Raw illetve a SmackDown-ért egyben kap a NBCUniversal-tól.

A THR arról számolt be, hogy a műsor 2019 októberétől költözik a FOX-hra, ám nem ő volt az, aki a legtöbbet kínálta a szervezetnek. Egyes hírek szerint vagy a Facebook, vagy az Amazon még erre az összegre is jócskán ráígért, de a WWE azért választotta a FOX-ot, mivel az további reklámhelyeket ígért számukra, amibe az NFL, és a Major League Baseball közvetítési ideje is beletartozik. Ezzel a szervezet jelzi, hogy nem csak a pénz, hanem a nézettség is érdekli, aminek a reklám a legjobb melegágya.

Továbbá a Monday Night Raw marad ahogy eddig is volt, és nagy eséllyel a SmackDown átköltözik péntekre. A SmackDown értéke akkor nőtt nagyot, amikor élő formátumra váltottak még 2016 januárjában, de azt nem tudni, hogy a pénteki költözéssel az élőadás is megmarad-e.

A SmackDown a 6. legnagyobb nézőszámmal bír a kábeles csatornák között. Az elő sugárzás lehetősége pedig minden esetben attraktívan hat csatornák számára, így nagy eséllyel megmarad az elé formátum.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s