Braun Strowman világbajnok lehetett volna a Money In The Banken?!

Kioszthatjuk a nap leghajmeresztőbb híre elismerést. 

Köszönhetően a Dirty Sheetsnek, amely ezúttal azt állítja; Braun Strowman alapjáraton azért került be a létrameccsbe, hogy a táskát megnyervén még aznap este beváltson Brock Lesnaron – megkaparintva ezzel a Universal Heavyweight övet. Persze, ekkor még úgy volt, Lesnar ringbe lép a PPV-n.

Furcsa lett volna látni, hogy a Modern Era legtovább regnáló bajnokát (egyben a történelem egyik legdominánsabb címvédőjét) egy középkategóriás gálán fosztják meg az aranytól.

Most már nyugodtan kijelenthető, hogy ebből semmi lesz. Nagy csend honol Brock Lesnar körül, tekintve, hogy a Greatest Royal Rumble óta nem adtak magukról életjelet Heymannel.

Egyelőre nem tudni biztosan, hogy mikor teszi kockára legközelebb a címet.

Mindazonáltal, realitása lehet annak, hogy mondjuk a SummerSlamen Strowman legyen a cím első számú kihívója. A Greatest Royal Rumble óta ugyanis sokkal konstansabb teljesítményt és eredményeket szállít, mint Roman Reigns, aki legjobb esetben is csak egy Jinder Mahal elleni PPV-sikert tud majd felmutatni mikor szükséges lesz – szemben az egykori nagy riválissal, aki a GRR-győzelem óta felülmúlta Kevin Owenst, valamint Finn Bálort is.

2 című bejegyzés “Braun Strowman világbajnok lehetett volna a Money In The Banken?!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Csak reménykedni tudok benne, hogy a summerslamen akár ő akár roman, akár lashley, akár az mitb winner, de valaki elveszi az övet brocktól.
  Eleve vicc, hogy így dönti meg punk rekordját.
  Igaz legalább nem a wwe övvel csinálták meg ugyan ezt, hiszen így még mindig ő marad a modern era legtovább uralkodó wwe bajnoka.
  Viszont mr part timer lesz a modern era legtovább uralkodó világbajnoka, ráadásul a legtovább uralkodó universal bajnok, mivel ezt aligha fogja bárki az életben megdönteni.
  Egyszerűen nem értem, hogy miért ilyen értékes nekik brock, miért ragaszkodnak hozzá ennyire, és miért mennek bele, hogy ilyen sokáig bajnok legyen, holott part timer.
  Ráadásul a wwe legtöbbet kereső előadója…

  Kedvelés

  1. Igy van, milyen vicces hogy a bajnok kéthónaponta egyszer megjelenik és akkor is heyman viszi a showt. Amugy Lesnar egy alkoholista és sokat cucozik is, azért liheg pár mozdulat után mint egy kutya.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s