Drew McIntyre szerint hiányzik a becsvágy a rosterből

A skót-titán szerint dominál a családias légkör a kellő versenyszellem helyett. 

Drewt a Planeta Wrestling interjúvolta az európai turné során.

Miközben sérült voltam, jutott időm lassítani és az addigiaknál több birkózást nézni. Figyeltem a RAW-t, tanulmányoztam, s rájöttem, hogy nem feltétlenül van meg bennük a gyilkos ösztön. Nyilván vannak nagyszerű atléták, de nem feltétlenül tűnnek úgy, mintha ott kellene lenniük. Az egyik adás során a backstage-ben tartózkodtam és – ahogy már egy másik interjú során is mondtam a wwe.com-nak -, azt érzékeltem, hogy a légkör eltér attól, amelybe legelőször csöppentem. A levegő nyomokban sem tartalmazott feszültséget, teljességgel hiányzott az egymással szembeni versenyszellem.

Ha vetünk egy pillantást a múltban lezajló rivalizálásra a WWE és a WCW között, az azért volt olyan jó mert képesek voltak hétről-hétre a legjobbjukat nyújtani mindaddig, míg véget nem ért. Megvoltak a szükséges alfák, a legjobbak lejobbjai harcoltak a top pozíciókért, nagyszerű tévéműsort csináltak, amely növelte a rajongói bázist. Ez volt benne a nagyszerű, de manapság csak néhányan vannak olyanok, akik ezekért a bizonyos top helyekért küzdenek. Mindez azt jelenti, hogy van egy három órás RAW-nk és egy két órás SmackDownunk, megtömve olyanokkkal, akik csak boldogak amiért itt lehetnek a WWE-ben, megteszik amit kérnek tőlük – várva a fizucsekkre. Frusztrál, ha nem látom a tüzet és a tettvágyat a szemükben. Tudom jól, hogy odalent az NXT-ben százan várnak a kellő tűzzel megspékelve arra, hogy egy pillanat alatt elragadják ezeket a pozíciókat. Azért vagyok itt, hogy elkezdjük felszámolni mindazokat, akik nem akarnak itt lenni, példát mutatva és visszaállítva a dolgok igazi menetét.

3 című bejegyzés “Drew McIntyre szerint hiányzik a becsvágy a rosterből” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Amikor Drew 2009 –ben debütált más volt a cég, jó teljesítménnyel vagy nagy rajongótáborral fel lehetett emelkedi a szürke zónából. Jelenleg mindenki be van skatulyázva egy szintre, ami csak nagyon ritkán tehetség/képesség alapján történik ,és bármit csinál nem tud elmozdulni róla erre, jó példa Cesaro vagy Rusev. Ez a helyzet sokaknál haza vágja a versenyszellemet és mivel ma a legnagyobb veszély egy előadóra azt jelenti ha az öltöző ellen fordul ezért a többség frendizget. Ő még a mostani „nagy öregek” között szocializálódott. Elment és azalatt a majdnem 4 év alatt szinte kicserélődött a roster és megváltozott a biznisz, mivel ezekből kimaradt sokkal kontrasztosabban látja a különbséget.
  Ui.: Azért az meg van, hogy IC és Tag övekről ,hogy „lekreatívkodták” a 3MB –ig.

  Kedvelés

 2. Cseszheti a nagy akarását sajnos amíg ilyen kreatív csapat van….vele is mo történik? Beraktak ziggler mellé amiből valszeg feud lesz ami kb senkit nem fog érdekelni de ha úgy jött volna fel hogy mondjuk rollins és az interkonti öv közelébe na az ment volna az erős karakteréhez

  Kedvelés

 3. Nagyon jól teszi! A 2010es rosterhez képest is 0 ami itt megy tényleg. Pár jelen tag kivételével egy 0 az egész. Eszméletlen szar show-k vannak hétről hétre.. egy pár évvel ezelőttről is látni, mennyivel jobb meccsek, adások voltak. Drew for president.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s