Miért nem történt meg a tavaszi nagytakarítás?

Persze ami késik, nem múlik.

Egyes pletykák szerint azért nem került sor a WWE-nél a WrestleMania utáni szokásos tavaszi nagytakarításra, mert szervezet nem szerette volna, ha az All In gála tele lett volna a tőlük frissen távozott sztárokkal.

Az elsődleges hírek arról szóltak, miszerint a szervezet azért tartotta meg a sztárokat, mivel rengeteg helyük maradt üresen a Greatest Royal Rumble-re, ami alapból egy 50 emberes Royal Rumble mérkőzést is tartogatott az érdeklődőknek.

A Wrestle Votes pedig már arról számolt be, miszerint a takarítás időpontja, már amennyiben lesz, csakis június 4-ke utánra tehető, mivel így a 90 napos eltiltás gátolná a sztárokat abban, hogy a szeptember elsején megrendezésre kerülő All In gálán szerepelhessenek.

Bár erről korábban már írtunk, és a Wrestling Observeren is erről számoltak be, miszerint a WWE-t egyáltalán nem érdekli az All In gála.

Nem mellesleg a korábbi hírekkel ellentétben a gála az előre tervezett 9 órás műsoridő helyett csak 3 órás lesz, így jelenelg helyük sincs további meccsek bepakolására.

Júniustól azonban várhatóan menesztések, és a 90 napos kikötés értelmében, amely nem engedi, hogy más szervezetnél lépjenek fel a talentek – nem fenyegeti majd az a veszély a WWE-t, hogy bárki is ringbe lép a történelem legnagyobb indie-gáláján.

Az Observer egyébként cáfolja, hogy ez volna a menesztések elmaradásának valódi oka.

5 című bejegyzés “Miért nem történt meg a tavaszi nagytakarítás?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az NXT-ben azért működtek, mert ott tudtak dominálni. A Main Roster-en ezt már nem tehették meg, alá kellett dolgozniuk másoknak és nem is tudtak érvényesülni a divisionban.

  Kedvelés

 2. Szerintem ryder slater kanellis titus illetve primoék most így kapásból de az ascensionnak is jot tenne ha mehetnének függetlenekhez…..

  Kedvelés

  1. Attól, mert jobberek nem feltétlenül fogják őket kirúgni. Titus-t biztos nem fogják mivel Cena és Roman után ő a legnagyobb arca a külömböző kampányoknak pl a mellrák elleni kampányban emellett sokat adakozik is. Slater-t szintén nem fogják kirúgni, ő is ott van már több, mint 8 éve és szinte mindenkit menesztettek már mellőle elég csak a Nexusra gondolni vagy a 3MBre mégha ők vissza is kerültek. Ascension meg végre megtalálta a helyét a Breezango mellett mondjuk régen volt már Fashion Files. Ryder-t meg nem tudom hogy hol látnám szívesebben. Ennél biztos többet ér, de ő is ott van több mint 10 éve. Talán jót tenne neki egy indy futás.

   Kedvelés

   1. Jó oké hogy most elvannak fandangoékkal de ők azért ettől többre hivatottak….Kb ők lehettek volna az új brothers of destruction mivel ilyen darkosak meg misztikusak voltak csak hát ugye amiben az nxtben jó azt le kell építeni …..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s