Shinsuke Nakamura végül a saját csapdája áldozatává válik?

Közeledik a mindent eldöntő showdown AJ Styles és Shinsuke Nakamura között. 

A japán sorsa majdhogynem meg van pecsételve, hisz igen valószínűtlen, hogy képes volna megszerezni a címet egy ennyire elnyújtott viszályban – ráadásul egy kevésbé fontos PPV-n.

Két hete megverte Stylest, így ő választhatott kikötést a Money In The Bankre. Last Man Standingre esett a voksa, vagyis az a fél győz majd, aki átvészeli a spori tízig tartó számolását.

Bryan Alvarez spekulációja szerint elképzelhető finish, mely szerint a végén mindketten low blowt ütnek, és mivel Styles herevédőt viselhet majd, az utolsó pillanatban saját csapdájába taszíthatja a gyanútlan Nakamurát, aki mostanában előszeretettel alkalmazta az övön aluli támadást.

3 című bejegyzés “Shinsuke Nakamura végül a saját csapdája áldozatává válik?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ennek az egésznek be kellett volna már fejeződnie… Unalmas és szar amit látok ebben a feudban. Főleg egy ilyen befejezéssel :’d . Újra előhívják a Bret Hart vs Goldberg klasszikust? … (ha valaki esetleg nem ismeri, Hart egy védőlemezt rakott fel magának, hogy gyanútlanul kiüsse Goldberget amikor bekapja a Speart)

  Kedvelés

 2. Hát ez csodálatos sztori egy wwe övért egy aj és nakamura közt tényleg…..grat wwe egy nakamura vs stylest is sikerült elrontani pedig ez már teljesítmény….

  Kedvelés

  1. Maga a feud szerintem nem lett volna rossz, csak nagyon el lett húzva, inkább a meccseik múlták alul a várakozásokat.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s