Mauro Ranallo nem bírta a megfeszített munkatempót

Napjaink egyik legelismertebb kommentátora komoly problémákkal küzdött, mialatt a többség a JBL-lel vélt vagy valós konfliktusára fogta a korábbi távozását. 

Mauro Ranallo a Brand Splitet követően a SmackDown LIVE első számú hangja lett, ám 2017 tavaszán szép lassan kiesett a pozíciójában. Pletykák szerint a JBL miatt, de valójában egészégügyi dolgok álltak a háttérben.

Mauro nemrég a Sports Illustratednek mesélt az akkori időszakról.

A legnagyobb problémát a WWE-vel, a SmackDownra való heti-szintű utazás jelentette. Mellette érdekelt voltam még a Showtime Championship Boxingnál, majd a Bellator MMA-nál is. Elképesztően zsúfolt volt a naptáram, és az, hogy heti szinten úton voltam a SmackDownnal – amely egyébként maga az álommeló élő tévéműsorban a USA Networkon – szabály szerűen felőrölt. A hozzám közel állók látták rajtam, hogy milyen szinten van hatással rám. Adódtak más jellegű problémák is, amelyekben a WWE készséggel állt a rendelkezésemre. Őszintén szólva, sosem ápoltam jobb kapcsolatot a szervezettel, különös tekintettel két személyre, Paul Levisque-re (Triple H) és Michael Cole-ra. Két olyan emberről van szó, akik kulcsfontosságú szerepet játszottak abban, hogy az NXT hangja lettem. Lenyűgöző az a mértékű támogatás, amelyet mindenkitől kaptam, beleértve Vince-t, Shane-t, Stephanie-t, valamint az egész öltözőt. 

Egy gondolat a(z) “Mauro Ranallo nem bírta a megfeszített munkatempót” című bejegyzésnél

  1. Én őt bírtam a legkevésbé az összes kommentátor közül. Hihetetlenül erőltetett és természetellenes a stílusa számomra. Jó egészséget kívánok neki, de kommentátorként nekem nem hiányzik.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s