RAW Előzetes, május 28. – Memorial Day

Különleges kiadással jelentkezik a RAW, hisz elérkeztünk az Egyesült Államok egyik legjelentősebb ünnepéhez, melyet a Memorial Day szolgáltat. 

Közeledünk a Money In The Bank felé, így újabb és újabb fontos kérdések kerülhetnek megválaszolásra.

Egyetlen lépésre a PPV-től

Sami Zayn az év legborzasztóbb szegmensében cikizte Lashleyt, aki jól el is látta a kanadai baját. Voltaképp már csak hivatalosítani kell a PPV-n esedékes ütköztetüket, amely kellő elégtétel lehetne Bobby számára.

Visszatér Jordan?

Nem először merül már fel ez a kérdés. Jordan január óta harcképtelen, s egyelőre a meglévő orvosi engedély ellenére sem vetette be őt a szervezet. Talán ma este? Mi lehet ezután a szerepe? Folytatja a szárnybontogatást, vagy újra egymásra találnak Chad Gable-lel?

Mire megy a szülinapos?

Seth Rollins a ringben szülinapozik, ráadásul címvédő-meccsen Jinder Mahallal szemben. Az Open Challenge átmenetileg szünetel, hisz a Maharaja múlt héten Rollinst sem kímélte az acélszékkel. Rollins törlesztene, Mahal bajnokká válna, igen ám, csakhogy utóbbit vélhetően Roman sem fogja tétlenül nézni. Vajon a Big Dog okozza majd Mahal vesztét az Architect ellen?

A-Team lesz-e a B-Teamből?

Gyermekkorunk elevenedhetett meg, amikor is Axel és Dallas a méltánhíres Szupercsapat című sorozat margójára kívánt csapatnevet választani. Angle nem engedte sajnos, így hát maradtak B-Team. Teljesítményük azonban ezzel együtt is impozáns, hisz oda-vissza verték a Breezangot. Nagyon hasítanak, kérdés, hogy megkapják-e a címmeccset Hardy és Wyatt ellen a Money In The Bankre.

Az utolsó esély

Hét fős Gauntlet-meccs a hölgyek részvételével. Ketten kezdenek, majd minden tus, vagy feladásra kényszerítést követően újabb résztvevő lép a találkozóba, mindaddig, míg mind a heten színre nem léptek. Sikerül-e valamelyiküknek igazán emlékezeteset nyújtani? Ki szerzi meg a győzelmet? Ruby? Netán a hazai közönségkedvenc, Mickie James?

2 című bejegyzés “RAW Előzetes, május 28. – Memorial Day” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s