SmackDown Előzetes, május 29. – Álommeccs az utolsó szabad starthelyért

Átnyergelünk a Lehetőségek Földjére, hisz következik a kékek aktuális epizódja. 

A legnagyobb kérdést, nyilván a főmeccs lesz hivatott megválaszolni.

Törleszt valamicskét a bajnok?

Netán kihagyja az adást? AJ a múlt héten igen alapos verést szenvedett el, miközben Nakamura bejelentette, hogy Last Man Standing mérkőzésen ütköznek majd a Money In The Banken. A japánnak ezúttal Tye Dillinger jut osztályrészül, ellene hangolhat a cím megszerzésére tett kísérletre.

Friss arcok a kihívói státuszban

Gallows és Anderson, az ikrek felett aratott győzelemmel kvalifikáltak a PPV-re, ahol a címekért szállhatnak harcba. A korábbi RAW bajnokok elszántak, de vajon tudják-e majd érdemben tartóztatni a Bludgeon Brotherst? Ha a sémát követjük, láthatunk majd egyéni meccseket keresztbe-hosszába a négy Szupersztár között.

Megvillan-e Asuka?

Carmella továbbra is magabiztos, kérdés mikor törik le a szarvát? Karrierje egyik, ha nem legnagyobb próbatétele előtt áll Asuka személyében. Erőt demonstrál-e Asuka, vagy esetleg meghagyja a gálára? Mindenesetre az biztosnak tűnik, hogy ha Staten Island hercegnője folytatja a megkezdett mindenkinél jobb vagyok tevékenységet, előbb-utóbb csattanhat egy-két kőkemény rúgás.

Kialakult a női létrameccs mezőnye

Mint azt láthattuk a RAW-n, a Gauntlettel teljessé vált az összecsapás felhozatala. Lehet kezdeni számolgatni, és a többi.. A SmackDown négyese, nevezetesen Becky, Charlotte, Naomi, valamint Lana is lefolytathatja a maga játszmáját annak érdekében, hogy minél nagyobb lendülettel készülhessenek a gálára.

Az utolsó szabad helyét

Daniel Bryan vs. Samoa Joe! Ennél többet aligha kell mondani, persze az álommeccs ténylegességével az is kell, hogy hagyják őket durrogtatni a tévés viszonyok ellenére is. Nyíltsisakos küzdelemre van kilátás, meglátjuk mennyire lesz tiszta, valamint Cass-mentes a találkozó.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s