Titus Bryan-en vezette le a feszültséget a Greatest Royal Rumble botch után!

A The Greatest Royal Rumble rengeteg dolog miatt marad emlékezetes, de talán nem is igazából azért, ami a ringben történt.

Kezdődött az egész azzal, hogy a hölgyek egyáltalán el sem utaztak az eseményre, meg, hogy mennyi pénzt keresett a WWE ezzel… aztán jött Titus O’Neil. Titus egyszerűen, a bevonulása közben megbotlott és becsúszott a ring alá.

Daniel Bryan pedig nemrégiben az Inside The Ropes vendége volt, ahol “testközeli” élményről számolt be az eseménnyel kapcsolatban.

“Titus bejött a ringbe, és kőkeményen behúzott egyet, de egy igazit. Marha nagy kezei vannak, és csak így bumm. Én meg csak woahh mi is történt?? Teljesen begurultam és úgy voltam, hogy fejbe rúgom.” – nyilatkozta Bryan

“Majd felnéztem a kivetítőre és látom, hogy körülbelül 12 alkalommal egymásután lejátszották ahogy szalad, elesik és becsúszik a ring alá. Úgy voltam vele, hogy tudod mit? Megértelek.”

Titus természetesen nem feledkezett el az esetről és Bryan az elsők közt volt, akik kaptak a “Rumble, Stumble, or Slide” pólójából.

 

4 című bejegyzés “Titus Bryan-en vezette le a feszültséget a Greatest Royal Rumble botch után!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Minden tiszteletem mellett, szerintem ha Titus tényleg erőből megüti Bryant, DB maradványait a csillárról vakarták volna le. 🙂

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s