Bryan távozik ha lejárt a szerződése?

Daniel Bryan-nek nem keveset kellett küzdeni ahhoz, hogy ismét visszatérhessen a WWE ringjébe. Most pedig újra birkózhat, és úgy tűnik ismét a csúcsra érhet!

Természetesen a kérdés még így is sokakban felmerült, hogy hiába a visszatérés, mi lesz akkor ha lejár a szerződése, ami hamarosan itt van. Többen úgy vélik, hogy a jelenlegi Big Cass elleni viszálya is csak arra szolgál, hogy az óriást segítse továbblépni a fejlődésében.

A kérdést természetesen a WWE-hez közelálló Wrestling Observeren is megvitatták és ott egyértelművé tették, hogy mivel a WWE visszaengedte a ringbe nem fogja elhagyni a szervezetet, most biztosan nem.

Így a Bryan rajongóknak egyáltalán nem kell attól tartaniuk, hogy a kedvencük távozni fog, illetve amennyiben a szervezet új szerződés kínál neki azt nem fogja aláírni. A jelenlegi szerződése augusztus 31-ig köti a WWE-hez, de a felek már nagy eséllyel megegyeztek azóta. Amennyiben pedig még nem temérdek idő van még.

 

2 című bejegyzés “Bryan távozik ha lejárt a szerződése?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. A helyében attól is tartanék, hogy mi lesz, ha aláír és az orvosok megint letiltják.

    Vince-ből simán kinézem, hogy most berakta pár meccsbe, nehogy lelépjen a cégtől, aztán augusztustól, ha már megint évekre elkötelezte magát, simán megint polcra rakják vagy midcardban eltemetik.

    Ez sem lenne sokkal szemetebb húzás annál, mint amikor a népszerűségét próbálták csökkenteni a közönségnél, arra az esetre, ha lelépne a cégtől, ha nem birkózhat.

    Kedvelés

  2. Ha a kreatívok vele is olyan jól fognak bánni mint a többi tehetséggel (a cass-es sztorival sajnos efelé haladnak) szóval akkor inkább menjen függetlenekhez ahol kb minden bankot robbantana és kreatív szabadsága lenne…..persze ha a mizes sztorit lehozzak rendesen akkor még nincs minden veszve de ha azt is elszúrják tényleg menjen jobb helyre…..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s