Drew McIntyre szerint ő lehet az, akire felnézhetnek a társak

Érdekes kijelentést tett a Chosen One. 

Drew McIntyre-t nemrég a Planeta Wrestling interjúvolta, s a Szupersztár fentebb említett érzete, alapjáraton abból jött, hogy milyen egy csapatot alkotni Dolph Zigglerrel.

Dolph olyasvalaki, akivel már a WWE-s pályafutásom elején megismerkedtem. Ekkortájt olyanokkal lehettünk úton, mint The Undertaker, Edge, Rey Mysterio, Christian, vagy épp Ric Flair. 22 éves koromban, Ric Flair még a roster tagja volt, mi pedig viszonylag régóta szerepelhettünk ezekkel az emberekkel. Hihetetlenül inspiráló volt Undertaker, akinek még egy kiadós verést követően is ott égett a tűz a szemében, a körülmények dacára is ő volt The Undertaker az összes létező módon. 

A mai srácok nem mondhatják el ugyanezt, így nem is tanulhatnak úgy a szóban forgó emberektől. Talán egyszer-kétszer találkoznak velük, de nincsenek úgy az úton velük, ahogyan például én voltam. Ennél fogva, nincs meg rá az esélyük, hogy oly módon nézzenek fel rájuk, mint ahogyan én tettem Undertaker esetében. Mostanság nem adott ez a személy. Úgy érzem nekem kell betöltenem ezt az űrt. Mindössze 32 éves vagyok, hozzávetőleg húsz esztendős rutinnal. Tudom, hogy itt a helyem. Jó példát akarok mutatni. Nem pusztán magam miatt, hanem az egész biznisz érdekében is. 

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s