Miért maradt ki Bryan a Money In The Bank mérkőzésből?

Lassan kialakulni látszik a Money in the Bank gála végleges mezőnye és majdnem csakhogy két számjegyű mérkőzést kapunk, de egy valaki még így is hiányzik a szereplők listájáról!

Daniel Bryan ez eddig semmilyen formában nem került fel a listára még úgysem, hogy rengeteget rajongó szeretné ha ismét Mr. Money In The Bank lehetne.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Wrestling Observer Newsletter műsorán elhangzottak értelmében, a WWE vezetősége úgy döntött, hogy biztonsági okokból hagyják ki őt a mérkőzésből. Egy létrás meccs a nyaksérülések, és agyrázkódások melegágya és pont ez az, amitől a WWE szeretné megóvni Bryan-t.

Bryan a visszatérése óta minden egyes mérkőzése után vizsgálatokon kell hogy átessen. A WWE ezen rendkívüli figyelmessége valahol jó, ám a másik végén rossz is, hiszen így olyan lehetőségektől esik el, mint pont a Money In The Bank Match.

2 című bejegyzés “Miért maradt ki Bryan a Money In The Bank mérkőzésből?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Hát inkább a mérkőzésektől essen el mint az életétől! Én amúgy is tudtam hogyha vissza is tér már nem fogja intenzíven nyomni de ez teljesen érthető.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s