Mikor lép ringbe ismét Brock Lesnar?

Ha hiszitek ha nem, az elsődleges tervek szerint Brock Lesnar majd csak az augusztus 19-kei SummerSlam-en fogja megvédeni legközelebb a Universal Championship-et. A terv ez, de még nincs kőbe vésve.

Ami a UFC-s karrierjét illeti – amennyiben nem esik át június 30-ig a szükséges, és megkövetelt teszteken akkor továbbra is a WWE-nél marad. Miért is fontos a 30-kai dátum? Nos a UFC 200-on láthatott Mark Hunt elleni mérkőzésen után kapott eltiltását még mindig le kell töltenie. Az eltiltás pedig addig befagyasztásra került, ameddig nem esik át ismét az USADA tesztjein.

Lesnar tárgyalásai csak az ő malmára hajthatják a vizet. Míg a UFC patt helyzetben van, hiszen a szervezetnek mindent meg kell adnia neki amit csak kér, mivel szükségük van olyan emberekre akik vonzzák az érdeklődőket a gáláikra. A WWE viszont rengeteg pénzt zsebelt be a FOX csatornától, így Lesnar nagyon jól tudja hogy van pénze a szervezetnek arra, hogy megtartsa őt. Ha kell, akkor bármilyen áron.

3 című bejegyzés “Mikor lép ringbe ismét Brock Lesnar?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nézzük a bizniszt! UFC-nek kell,mert be kell hozni a nézőket. WWE-nek kellhet, pénzük van rá. Igény nem hiszem,de lehet Vince máshogy látja a bankszámláin.

    Kedvelés

  2. Mennyen már a F*szomba Lesnar STROWMAN az Igazi Ennyi sokkal Erősebb és ŐT MOSTMÁR MINDENKI SZERETI és Ő mindíg ott van minden Héten és Nem havonta meg Fél Évente jön 1-szer és
    Persze akkor is Nyer éppen Mert Hát Ő annyira sok Pénzt hoz a wWE-nek többet fizetnek neki mint amennyit Érte kapnak de tök mindegy
    Úgy sem Én látom jól Biztos.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s