CM Punk eskü alatt vallotta mit jelent a CM a nevében !

A CM Punk és a WWE orvosa között napok óta tart a bírósági meghallgatás, és a tegnapi napon érdekes részlet derült ki Punk-ról.

Ha régi kedvelője vagy CM Punk-nak, akkor nagy eséllyel tudod pontosan hogy mit is jelent a CM a nevében. Nem Chicago Made, és nem is Cookie Monster, de nem is Cena Made. Ebből is kiderül, hogy Punk már rengeteg szó rövidítéseként hivatkozott erre a két betűre, ám tegnap a bíróságon eskü alatt kellett vallania, ahol bizony szintén rákérdeztek a rövidítésre.

Gregory Pratt a Chicago Tribune-tól arról számolt be, hogy a CM a CM Punk-ból azt jelenti “chick magnet”. Ez még bőven az előttre nyúlik vissza, hogy belépett volna a WWE-be, de akár még csak a ROH-ba is.

A hangtalanok hangja hosszú évekkel ezelőtt, még amikor a hátsó udvarban pankráltak egy csapatot alkotott CM Venom-mal, aminek a neve The Chick Magnets volt. Annyira sikeresek, és népszerűek  voltak az előadásaik, hogy elindították a Lunatic Wrestling Federation nevezetű “szervezetet”.

Emellett Punk arról is vallott ezen a napon, hogy a kezeléseiről soha semmilyen orvosi papírt nem látott, és állandóan beteg volt ami mellett minden egyes meccs után hányt. Természetesen a bírósági történésekről a későbbiekben majd egy összefoglalóval beszámolunk, hiszen tegnap már a negyedik napjánál tartott a bírósági meghallgatás.

3 című bejegyzés “CM Punk eskü alatt vallotta mit jelent a CM a nevében !” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s