Miért is tudnak egyesek több pénzt keresni a WWE-n kívül?

Nem mindenki képes arra, hogy biztos anyagi lábakon álljon azután, hogy elhagyta a WWE-t, de vannak páran akik igazi siker történetet írnak.

Nem is kell sokat keresgélnünk ahhoz, hogy példát tudjunk felhozni, hiszen itt van mindjárt Cody Rhodes. Dave Melzter pedig nem régiben arról beszélt, hogy mi is kell ahhoz, hogy az ember sikeres tudjon lenni a WWE-n kívül is.

“Vannak olyan srácok, akiknek rengeteg ajándéktárgyat kell eladniuk. Ha középkategóriás vagy a WWE-ben, majd elhagyod a szervezetet és még mindig képes vagy tonna számra eladni az ajándéktárgyaidat, akkor képes lehetsz több pénzt keresni. Egyszerűen azért, mert nagyobb százalékot kapsz az eladások után, mint a WWE-ben.

“Figyelj, Swagger nem sok mindent csinált a függetleneknél, Ryback meg túlnyomatta magát, és senkit nem érdekel. Cody-nak meg megvolt a terve és sikeresebb lett mint valaha. Megszerezte a megfelelő barátokat, a megfelelő dolgokat csinálta és remekül sült el.”

Tehát nem mindenki lehet sikeres a WWE-n kívül. Ehhez remek terv és rengeteg munka kell, hogy minden összejöjjön. Cody Rhodes úgy hagyta el a szervezetet, hogy tudta kikkel akar találkozni. Az All In gála is megmutatja, hogy mennyi barátja lett a távozása után, akiket ha kell, mozgósítani tud.

4 című bejegyzés “Miért is tudnak egyesek több pénzt keresni a WWE-n kívül?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Codynak eszméletlen jó ez a karaktere ami most van. Ráadásul amiket csinálnak Show-kat azok messzi messzi jobbak mint a WWE bármelyik adása is. 1 óriási nagy baj van a WWE-nél, de az maga a fertő (hívhatjuk 2 gondnak is). Az Vince és a kreatívok. Nevetséges storyk, gyenge fightok, szar végkifejlet és szó szerint semmi élvezet nincs az adásokban. Próbálok mindig szemezgetni látok e valami használhatót, de Seth Rollinson kívül évek óta semmi. (persze most mindenki nagy fanja face karakter óta, de előtte mikor heel volt , hol voltak sokan?! ) Seth aki szó szerint mindent visz a hátán. MINDENT. Cody elment és miért? Mert a starbucks karakter egy rakás nagy fos volt. Ahogy Goldust is az már nagyon régóta, de basznak adni nekik valami erősebb karaktert. Igazából Reigns, Lesnar, Braun miatt sokan szopják a faszt, mert nem tudnak kilépni egy árnyékból, amit 3 ilyen tehetségtelen mak Marci állít fel és akkor a high flyerek közül , talán némelyik rendelkezik egy övvel a többi meg csak vergődik. (Finn, Kalisto, Sin Cara, Shelton pl) Utána meg mikor házon kívül valaki karriert csinál akkor meg egyből “júúúj gyere már vissza adunk pénzt meg egy övet, aztán kb. 2 hónap elteltével szopni fogsz” WWE, én így szeretlek… 😀

    Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s