A valódi ok, amiért Enzo lapátra került!

Enzo Amore most mát teljesen vádmentes életet tudhat magáénak, amióta nemrégiben felmentették az összes ellene felhozott vád alól. A kérdés továbbra is maradt, vajon visszaveszi valaha a WWE?

A nagy kérdést természetesen több fórumon vitatják, de a legértékesebb választ Mike Johnson a PW Insider Elite audio adásán adta. Elmondása szerint Enzot nem emiatt menesztették azonnali hatállyal, hanem ez az eset inkább mint egy utolsó csepp a pohárban szolgált a nagyszájú sztárnak. A szervezetnek így is rengeteg problémát okozott már.

“Enzot nem az ellene felhozott vádak miatt menesztették azonnal a szervezettől, ezt több ember is megerősítette számomra. Ez már csak egy ilyen utolsó csepp a pohárban szituáció volt. Sok eset volt, hogy nem megfelelően bánt az emberekkel. Sok esetben mondott vagy tett olyat amit nem vártak el tőle. Sok esetben a saját érdekeit képviselte  cég érdekei előtt, ezért a szervezet úgy döntött, hogy ami sok az sok.” – hangzott el az adáson

Tehát most már azt is tudjuk, hogy Enzo kirúgásához vezető botrány előtt is közel állt ahhoz, hogy lapátra kerüljön. Ezzel szinte biztosra vehető, hogy a WWE a vád ejtése után sem kér a real one-ból.

4 című bejegyzés “A valódi ok, amiért Enzo lapátra került!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Sosem értettem, hogy miért működött olyan jól a kémia közte és a közönség közt.
    Beszélni azt tudott, sokszor jókat nevettem a promoin, de ezzel slussz, minden egyes egyéni meccsét kínszenvedés végignézni.
    És ez cassre is igaz, viszont ő még beszélni sem tud.
    Teamben nagyon jók voltak, elfedték egymás hiányosságait, de külön külön ők csak egy nagyszájú és egy 7 láb magas szerencsétlenség.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s