Mikor jön a Women’s Tag Team Title

Ronda Rousey jelenleg a legnagyobb médiasztár a WWE kötelékeiben, ami egyértelműen indokolttá teszi azt, hogy a szervezetnek még több figyelmet kell fordítania a női divizóra!

Igaz, hogy az elmúlt években már messze több lehetőséget kaptak a megszokottnál, de ez az év még mindig hoz majd változásokat. Legfőképpen azzal, hogy több női main event mérkőzést láthatunk majd. Továbbá a szervezet nemrégiben több, független sztárt is igazolt. Io Shirai képében az államoknak, és Toni Storm pedig a UK csapatot fogja erősíteni.

Viszont pár hónappal korábban egy olyan pletyka látott napvilágot, méghozzá a Reddit-en, miszerint a szervezet elkezdte megterveztetni a Women’s Tag Team címeket. Az elsődleges tervekről pedig Belt Fan Dan posztolt képeket, aki a legközelebb áll a tűzhöz, ha övekről van szó.

Sajnos a pletykák ellenére a héten Mike Johnson lelőtte a további híreket, hiszen elmondása szerint a szervezeten belül, mostanában semmilyen vitatéma keretein belül  nem merült fel egy esetleges Women’s Tag Team Title bevezetése.

4 című bejegyzés “Mikor jön a Women’s Tag Team Title” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Pedig már kezdtem reménykedni abban, hogy a díva korszak véget ért és ismét női pankrátorokat láthatunk a ringben, erre mégis az olyanokat nyomatják, mint Ronda, Carmella, Lana, a közönség meg gondolom a nosztalgia miatt, de a nagy 0 Bella ikreket is visszasírja….
    Nia Jax ugyan nem fér bele a díva kategóriába, de birkózni ő se tud.

    Kedvelés

  2. Pedig nem lenne rossz, néhány a Riott Squad üvölt egy tag team övért, plusz ott vannak a képen szereplő hölgyek is. Nekik valószínűleg ugyse lesz soha övük, legalább ennyit kaphatnának.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s