Shawn Michaels (most már) nem zárkózik el annyira még egy meccstől

Egy szempillantás alatt dobogtatta meg sokak szívét. 

Azután pedig gatyába rázta a dolgokat, habár ki tudja..

Shawn Michaels 2010-ben vonult vissza, méghozzá a lehető legtökéletesebb körülmények között a legtökéletesebb személy kezei által.

Azóta él, mint Marci hevesen.

Az a bizonyos kérdés viszont rendre felmerül.

A Sky Sportsnak tett promóciós interjúja során is így volt ez, szóval HBK megadta a korrekt választ.

Szerintem ez tipikusan a soha ne mondd, hogy soha esete és ha egy one-offról van szó akkor hajlandó is volnék rá. 

Persze mindennek klappolnia kell, és csakis egyetlen meccsre, nem pedig valami hosszabb távú programot illetően. 

Lehetséges volna, ugyanakkor az embereknek el kell fogadniuk, hogy nem kaphatnák meg a Showstoppert, Mr WrestleMania-t. 52 éves vagyok jelenleg. 

Ha ez a tíz évvel ezelőtti Shawn Michaels volna, megannyi sráccal méretném meg magam szívesen a jelenkorból. Nagyszerű volna AJ Styles és Daniel Bryan ellen, de ott vannak az NXT-sek is, mint például Johnny Gargano. 

Mindent egybevetve azonban, one-off meccsről beszélve, valami olyasmire volna szükségem, amelyben Hunterrel kiosztunk néhány crotch chopot és jól érezzük magunkat. 

Újabb nosztalgia-találkozó készülőben?!

5 című bejegyzés “Shawn Michaels (most már) nem zárkózik el annyira még egy meccstől” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hát nem tudom mennyi értelme lenne a mai fiatalabb generációval összerakni, szerintem ő is be van már lassulva rendesen. Max. lehetne egy Michaels vs Taker 3 a WM35-ön esetleg egy D generation x vs brothers of destruction ha Kane is visszatér még 😀 Azt nem hiszem hogy Reignst tennék overré vele. Épp elég hogy Takert megalázták vele a tavalyi WM-en, nehogy már Michaelst is.

  Kedvelés

 2. Ziggler ellen egy ki az igazi shawn michaels meccs adná 😂 vicc nélkül styles ellen meg bryan ellen is nagyon megnézném főleg hogy bryannal lenne alapja hogy mester tanítvány

  Kedvelés

  1. Ziggler egész jó csak az a baj semmit se kezdenek vele de ez nem feltétlenül az ő baja! Csomó emberrel akik tehetségesebbek jobbak mégse csinálnak semmit de igazad van Styles ellen vagy Bryan ellen is jó lenne.

   Kedvelés

 3. A legnagyobb kedvencem miatta szerettem meg a pankrációt! KO, AJ, Joe de még ziggler ellen is megnézném csak abba bízom hogy nem azért hozzák vissza hogy varacskos disznó hempergő Reignst overré tegyék.

  Kedvelés

 4. Adná az Isten, 1, csak 1 darab meccsen hadd lássam, sajnos pont a visszavonulása után csöppentem bele a pankráció világába, de mai napig ő a kedvencem.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s