SmackDown LIVE Előzetes, június 5. – Ma éjjel nincs barátság

Pár pillanatra megelevenedtek a jó öreg PCB-s idők, de a képen látható jelenet nem ennek, sokkal inkább az e heti slágermeccsnek szólt. 

A Lehetőségek Földjére átnyergelve, igen változatos programmal vagyunk kecsegtetve az előttünk álló éjszakára.

Mixed-meccs

A múlt heti Dance-off következményeképp, Lana csapatot alkot majd Aiden Englishvel, aki az elmúlt hetekben meglehetősen kitartó volt a Ruvishing Russian oldalán. Ellenfelük Jimmy Uso és Naomi lesznek, na de a lényegi kérdés az, hogy mit szól Rusev hosszútávon a felesége és partnere között elmélyülő munkakapcsolathoz? Talán finoman a heel-szerepkör felé terelik a Bulgarien Brute-t?

Győzelemre szerződve

Paige vezényli majd a világbajnoki címmeccs papírmunkáját, amely AJ Styles és Shinsuke Nakamura között hivatott lebonyolódni. Vajon elszabadulnak az indulatok?

Mit reagál Bryan?

A YesMan-t gyors egymásutánban érte egy-egy demoralizáló csapás. Előbb Joe altatta őt el a győzelem megszerzéséhez, majd Cass is lerúgta a betetőzés érdekében. Azóta hivatalossá vált, hogy újból megmérkőznek a PPV-n. Bryan visszavág, vagy továbbra is Cass markolja majd a gyeplőt?

Félre a barátságot!

Charlotte Flair vs. Becky Lynch! Igazi moneymaking feud lehet ez a jövőben, amennyiben végre hajlandóak lesznek turnoltetni Beckyt. Addig is a Money in the Bank létrameccs küszöbén feszülnek egymásnak, minden bizonnyal zavartalanul. Kitart-e Charlotte lendülete, vagy az Irish Lass Kicker nagy győzelmet jegyezhet fel a sorsdöntő ütközet felé haladva?

4 című bejegyzés “SmackDown LIVE Előzetes, június 5. – Ma éjjel nincs barátság” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Szóval az usokat megint leépítették? Szuper……az elmúlt idők leghitelesebb teamje megint ilyen bullshit sztorikban hulyeskedik rusevvel együtt akinek szintén övközelben kéne lennie…..legalább a us övet megkaphatná jeff úgyis öregszik elég látványosan és egy pusztító rusevnél jobb helye lenne az övnek….

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s