WWE RAW 2018. június 4. – Összefoglaló

Két héttel a Money In The Bank előtt Texas városából jelentkezett a vörösek adása.Az adást Elias nyitotta, elég büszkén amiatt amit Seth Rollinsszal tett. Magáról teszt említést, a WWE legértékesebb arcával állunk szemben jelenleg. Rollins megérkezik egy székkel, a bunyóból ő is jön ki jobban. Érkezik Mahal (Elias segítségére), de Rollinsnak is jut segítség Roman Reigns által. Az egykori testvérpáros takarításba kezdett, sikerrel.


Elias & Jinder Mahal vs. Seth Rollins & Roman Reigns

Az eredménytől függetlenül kemény küzdelmet láthattunk, a győzelmet meglepően Elias szerezte meg maguknak a kopogtatásának köszönhetően.


Curt Hawkins vs. James Harden

A mérkőzés előtt Hawkins bátran jelentette ki, hogy nem fog vereséget szenvedni ám sikerült neki.. Igaz DQ-val, de veszített és ezzel megszerezte a 200. vereségét amivel történelmet írt. 0 győzelem.


Nia Jax vs. Natalya

Papírforma eredménnyel szembesültünk, a bajnok győzelmet szerzett. Ronda Rousey természetesen érkezett barátnője (Nattie) mellé, de bunyó nem történt.


Braun Strowman vs. Bobby Roode

Nagyon simán szerzett a Monster Among Men.


Ascension vs. Breezango vs. B-Team vs. Drew McIntyre & Dolph Ziggler vs. Slater & Rhyno vs. Revival vs. Titus Worldwide – Tag Team Battle Royal a kihívói jogokért

Nem történt meglepetés, a B-Team – azaz Curtis Axel és Bo Dallas nyert lehetőséget Wyatt és Hardy ellen.


Lashley a ringben aki Sami Zayn-t szerette volna ha érkezik és tisztáznak pár dolgot, de az ír nem érkezett csak a közönség közül idegesítette a dominátort.


Sasha Banks & Alexa Bliss & Ember Moon vs. Riott Squad

Bliss-nek hamar pihenőre kellett mennie, helyette érkezett Bayley aki megnyerte a mérkőzést maguknak. Ennek nem volt vége, elvileg szabálytalanság történt így DQ lett a mérkőzés vége.


Finn Bálor vs. Kevin Owens

Főesemény, ám.. DQ lett a találkozó vége Bálor kárára. Kisebb harc még a mérkőzést követően amiből Bálor jött ki jobban.


 

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s