Vége a CM Punk vs Dr. Chris Amann pernek!

A tegnapi napon mondta ki a végítéletét a bíróság a Dr. Chris Amann kontra CM Punk (Phil Brooks) és Colt Cabana (Scott Colton) perben!

A WWE orvosa kártérítést követelt a párostól azok után, hogy elmondása szerint a felek a 2014-es Art of Wrestling podcast valótlant állítottak róla, így sértették a reputációját.

Punk a podcastban azt állította, hogy akkor a hátában lévő golf labda nagyságú csomó egy vírus volt, amit Amann tévesen félrekezelt. A felvételt a bíróságon is több alkalommal lejátszották, és az esküdtek a tegnapi napon úgy ítélték meg, hogy a felvétel közben nem történt becsületsértés.

Mondjuk ebben biztos az is nagy szerepet játszott, hogy Amann a héten már eskü alatt vallotta, miszerint több alkalommal vétett a Health Insurance Portability and Accountability Act’s Privacy Rule – röviden HIPAA (Egészségbiztosítási Hordozhatósági és Felelősségi Törvény Titoktartási Szabálya) ellen! Ez a törvény szabályozza azt, hogy milyen személyes adatokat használhatnak az egészségügyben dolgozók ellátási és kutatási célokra. Innentől már szinte biztos volt, hogy ezt a pert csak bukhatja.

Amann ügyvédje a közel 90 perces zárószegmensben $3,989,000 dollár kártérítést követelt Punk-tól, vagy 1 dollárt minden egyes ember után, aki letöltötte az adást. A kártérítést továbbra is arra alapozzák, hogy Punk hazudott, illetve állított állított a podcast-ban, amikor azt mondta, hogy golf labda nagyságú csomó volt a hátában. Erre a kérésre a bíróság a héten hozza meg a döntését, de biztosra vehető, hogy Punk-éknak egy vasat sem kel lfizetniük.

 

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s