Az örökletes kérdés: mikor avatunk új Universal Heavyweight bajnokot?

Lesnar, Lesnar, és még mindig Lesnar. 

Tavaly április, vagyis a WrestleMania 33 óta regnál. Bill Goldberget győzte le az aranyért. Ezt követően olyan riválisokat múlt felül, mint Samoa Joe, Braun Strowman, Kane, illetőleg Roman Reigns.

Hétfő este pedig, Brock Lesnar hivatalosan is beéri CM Punkot, aki onnantól már nem lesz a Modern Era legtovább uralkodó bajnoka.

Cél kipipálva? Na persze nem pusztán ezért tartották Lesnaron a címet, hisz az első és legfontosabb szempontja a futásának az, hogy legyőzője által megteremtsék az új aranytojást tojó tyúkot.

Most már aztán mindenki arra számít, hogy Brock Lesnar el fogja veszíteni a Universal övet Brooklynban. Ezután pedig, útja ismét a UFC-hez vezet majd.

Mondjuk ez volt a téma a WrestleMania idején is, aztán láss csodát kifektette Reignst. Nagy kérdés, hogy mikor virrad fel az a bizonyos nap, melynek végén új címvédőt avatunk. Nem mernénk rá mérget venni, hogy ez a SummerSlamen lesz. Egész egyszerűen a színtér nem elég hiteles ahhoz, hogy Lesnart legyőzze valaki egy az egyben. Ha eddig nem okozott gondot egy komplett divízió fékentartása, valószínűleg a WrestleMania 35-ig sem tudna. Igaz, akkor nagyon de nagyon nehéz volna érdemleges sztoriban tartani az első számú bajnokaspiránsokat, kiváltképp Roman Reignst, aki perpillanat Jinder Mahallal húzza az időt.

6 című bejegyzés “Az örökletes kérdés: mikor avatunk új Universal Heavyweight bajnokot?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ha a wm 35 ig kihúzzák vele, vagyis majd még egy évig, azzal a saját sírjukat ássák meg.
  Rawnak, ami brand spilt ide vagy oda még mindig a wwe első számú showjának számít konkrétan nincs bajnoka.
  Az öv, aminek nagyobb jelentőséget tulajdonítanak, mint a wwe címnek konkrétan nem is létezik.
  De miért?
  Mégis miért ilyen értékes brock?

  Kedvelés

 2. A válasz, hogy amikor Lesnar végre úgy akarja. Mivel így keres a legtöbbet, jó eséllyel addig marad bajnok, amíg egy medve fel nem falja vadászat közben.

  Ja és persze csak olyan veheti el tőle, akit Brock kedvel is. Goldberggel haverok, neki ideiglenesen hajlandó volt lefeküdni. Romant utálja, ezért függetlenül attól, hogy Vince mit építgetett 2 éven keresztül, azért sem adta le az övet. Megérdemlik egymást, csak a nézők nem tudom, hogy mivel érdemeltek ki egy láthatatlan bajnokot.

  Kedvelés

 3. A közel 7-8 éves pankráció nézésem alatt, eddig ez az uralkodás volt a lehető legrosszabb, de megmerem kockáztatni, hogy az egész WWE történelmébe hatalmas sebet fog hagyni ez a pillanat, amikor kitalálták, hogy Brock ennyi ideig lesz így bajnok.

  Konkrétan Brock becsicskitotta az egész WWE-t, ők meg tátott szájjal rohantak be a f*szerdőbe…

  És csodálkoznak, hogy hetente dől meg konkrétan a minimum nézettség, persze ez a durván kiégett íróknak/kreatívoknak is köszönhető, nyugdíjazhatnák már igazán őket, gondolom a legtöbb Vince-l egy idős és hozhatnának fiatalokat.

  Kedvelik 1 személy

 4. Hát ha ezt a wm35ig húzzák mindenki szenved az öv meg lehetőségek nélkül lesnar meg valahol a farmján alszik…..ezt nagyon nem szabad addig elvinni mert már most sincs presztízse az övnek hát ha még addig húzzák…..eskuszom tolem már roman is lehet bajnok csak valaki vegye el és legyen ott hetente az adásokon és minden ppv-n védjen címet

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s