CM Punk – van rá esély, hogy visszatérek a pankrációhoz!

Így, hogy CM Punk sikeresen maga mögött tudhatja a Dr. Chris Amann elleni bírósági pert, sokakat már csak az érdekel, visszatér-e valaha a pankráció világába?

Az MMAFighting.com riportere Ariel Helwani beszélgetett Punk-kal, mely beszélgetésnek a soron következő, vasárnapi UFC 225 gála volt a fő témája, de természetesen több pletykaszagú dologra is kitértek.

Helwani természetesen a legfrissebb dologra tért ki, miszerint Punk-ot sokan várják az All In gálára, illetve tudna-e erről pár szóval nyilatkozni. “Nem, nem tudok, hiszen ez nem történik meg” tette egyértelművé.

A következő kérdés pedig az volt, hogy bárki is megkereste-e valaha egy pankrációs eseményen való fellépés lehetőségével.  “Senki! Soha senki nem keresett meg. Senki nem jött oda hozzám, hogy megkérdezze akarok-e nála birkózni. Egy páran mondták, hogy ‘hej ha szeretnél bármikor jöhetsz’ “

Tehát Punk-ot soha senki nem kereste meg egy igazi ajánlattal, de a kérdés adott volt, hogy ha valaki egy jó ajánlattal kecsegtetne számára, akkor elvállalná-e azt. “Nem hiszem, de ez egy igen nehéz kérdés. Rengeteg dolog történt ezen a héten. Ha egy héttel korábban tetted volna fel ezt a kérdést, amikor fél lábbal már a sírban voltam, akkor egyértelműen azt mondtam volna, soha többet. Most felszabadultam és úgy érzem a jövőmet én írom. Ez jelenleg egy nyitott könyv, és én írom bele a történetet. Szeretnék önmagam lenni.”

“Nem akarok az lenni, aki csak itt ül és azt hajtogatja ‘nem, és nem’. Bármi jöhet, bármi kis apró öröm, de jelenleg csak is kizárólagosan a vasárnapi bunyómra tudok gondolni. Ez most mindenek fölött áll.”

Hogy teljesen őszinték legyünk ez már egy kielégítő válasz, hiszen a történtek után Punk sokáig azt vallotta, hogy soha többet nem akar birkózni. Ez is bizonyítja, az idő minden sebet begyógyít. Bár arra szinte mérget lehet venni, hogy a WWE-be soha többet nem tér vissza, de a függetlenek jelenleg népszerűbbek mint valaha a történelem során. talán csak idő kérdése, ameddig a Ring Of Honor vagy a New Japan Pro Wrestling ajánlatot tesz számára.

5 című bejegyzés “CM Punk – van rá esély, hogy visszatérek a pankrációhoz!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Hát az a baj hogy ez a sok éves huza vona meg hogy pont most tálalta ki az mma-t pont a legjobb évei lehettek volna a birkózásban…..úgyhogy ha akar minnel előbb jöjjön vissza mert ő is csak ember és az idő ellene dolgozik

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s