Felbomlik a Ziggler – McIntyre páros?

Az eheti Monday Night Raw adáson láthattunk egy igazán jó tag team battle royal-t, aminek a győztese esélyt kapott Matt Hardy és Bray Wyatt ellen a Raw Tag Team Championship-ért a Money In The Bank pay-per-view-ün.

A mérkőzést meglepetésre a The B-Team (Curtis Axel és Bo Dallas) húzta be, annak ellenére, hogy sokan a Drew McIntyre és Dolph Ziggler alkotta párost várták győztesnek. A címmeccsről szőtt álmaik hamar véget értek, amikor Ziggler-t elsőként hajították ki a ringből.

Mint arról már mi is beszámoltunk, a WWE-nek nagy tervei vannak McIntyre-rel, és lehet, hogy az idő már most elérkezett számára. A battle royal után Renee Young készített interjút a duóval, de csak Ziggler volt az aki beszélt. McIntyre csak szótlanul állt, és ezt sok rajongó úgy vélte megítélni, hogy hamarosan a partnere ellen fordulhat.

Sajnos ezzel Ziggler megint csak ugyan azon a szinten marad, mint régen. Az NXT-ből felhozott sztároknak segít továbblépni, mint azt tette Nakamura, és Roodes esetében nem is oly rég.

3 című bejegyzés “Felbomlik a Ziggler – McIntyre páros?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Az a baj, hogy akkor nem a Rawra kellett volna rakni. Ott az Uni öv eltűnt, az IC pedig pont a végre magára találó Rollinson van.

   Mehetett volna az SD-re, egy US öv simán mehetett volna neki, főleg, hogy szegény Hardy folyamatosan sérült.

   Kedvelik 1 személy

   1. Hát igen én meg is lepődtem meg el is szomorodtam amikor a rawn debütált mert sejtheto volt hogy itt egy ideig csak a levegőben lesz…..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s