Jeff Hardy ismét megsérült

Mint arról korábban a Facebook oldalunkon már beszámoltunk Jeff Hardy sérüléssel küzd és ezért a Money In The Bank pay-per-view gálára sem került fel a neve.

Hardy, akinek rengeteg sérülése volt már a karrierje során a hírek szerint egy becsípődött ideggel küzd jelenleg. A PWTorch hírei szerint ez az idegbecsípődés zsibbadást okoz az ujjában.

Jeff hétvégénte ugyan fellépett a live event-eken, és a 205 Live utáni dark match-eken, de ennek ellenére a mérkőzései rövidek voltak, és inkább Tag Team összecsapásokon szerepelt Daniel Bryan oldalán Big Cass és The Miz ellen.

A helyszínen jelenlévők arról számoltak be, miszerint Jeff az elmúlt hetekben szinte szenvedett a fájdalomtól a mérkőzései alatt. A sérülése Jason Jordan-éhez hasonlítható, ami az év elején keserítette meg a sorsát. Ő is megpróbálta kihúzni, de végül kés alá kellett feküdnie.

Egy gondolat a(z) “Jeff Hardy ismét megsérült” című bejegyzésnél

  1. Öregszik és ez ellen semmit se tehet….főleg hogy papiron high flyer de már látványosan nagyon lassú….ezért kéne inkább a fiatalokat építeni mert a nagy nevek lassan kifutnak és nem lesz utánpótlás….

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s