Vince McMahon nincs feltétlenül elragadtatva

A ma történtek pedig nem biztos, hogy jótékony hatással lesznek rá. 

Chris Jericho még a Dominiont megelőzően vendégeskedett a Sirius XM’s Busted Open podcastjében, melynek során kitértek a nagyfőnök álláspontjára is, legalábbis ami Jericho kalandjait illeti a New Japannél.

Felhívtam, elmeséltem neki,  és maximálisan támogatott. Miután tudattam vele, hogy több is lesz ebből, inkább pozitívabb volt a dolog kapcsán. Most már viszont úgy gondolom, kialakulhat némi probléma. Ez azért mégiscsak egy másik szervezet, és éppenséggel tisztában vagyok vele, hogy Vince az összes promóciót komolyan veszi. 

Úgy érzem, ha a New Japannel folytatott együttműködésem szerteágazik, egy nap meg fogom kapni azt a bizonyos telefonhívást. 

Chris Jericho elhódította az IWGP Interkontinentális övét a délelőtti gálán, amellyel egy időre biztosan bebetonozozta magát a New Japan kötelékébe.

3 című bejegyzés “Vince McMahon nincs feltétlenül elragadtatva” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Kit érdekel az öreg de komolyan…..ő leszarja az összes alkalmazottját illetve mostmár a feudokat sztorikat normális karakterfejleszteseket is így meg ne csodálkozzon hogy páran borsot fognak törni az orra alá…..semmi joga nincs ilyenekért kiakadni hát még úgy hogy jericho jófejségből értesíttette végig mindenről….inkább hagyja abba a hisztit aztán vagy adja hunternek az irányítást vagy kezdjen felvenni normális kreatívokat és ne várja meg míg minden tehetség bebizonyítja máshol mekkorát tévedett az öreg velük hogy nem kaptak pusht…..

  Kedvelés

 2. Jericho profin viselkedett, végig egyeztetett vince-el nem a hátamögött döntött úgy, hogy kipróbálja magát máshol, megtehette volna, mert nincs érvényes szerződése a wwe-vel, ennek ellenére ő engedéllyel vágott bele.
  Ezek után elég nagy csattanó lenne, ha vince gondolna egyet és bejelentené, hogy ezek után nem tart igényt jerichora, hiszen elvileg mindenről tudott.
  Az viszont vitathatatlan, hogy jericho mellett ezzel a new japan járt a legjobban.
  Jericho nyilván azért mert itt teljes kreatív irányítást és élvezhető storykat kapott.
  A new japan pedig ha be akar törni az amerikai piacra keresve sem találhatott volna jobbat jerichonál, aki most itt nyerte meg a 10. ic bajnoki címét.
  Ebből csak ők ketten jöttek ki jól a wwe semmiképp sem.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s