Reigns vs. Mahal a RAW-n

Érdekes, ugyanakkor nem példátlan a megoldás. 

Kihívásként értelmezte Jinder Mahal virtuális erőfitogtatását Roman Reigns, így végül mérkőzésre kerül majd sor közöttük a holnap esti RAW-n.

Hat nappal azelőtt, hogy a Money In The Banken is összecsapnak.

Nem tudni, hogy tényleges meccs lesz-e holnap, mindenesetre 2016-ban már előfordult egy hasonló eset. Akkor Reigns és Rusev SummerSlam-meccse lett hat nappal korábban megrendezve, mivel a PPV-kártya annyira telített volt, hogy inkább csak egy rövid és intenzív brawlt mutattak be a felek.

Vajon most is hasonló lesz a helyzet?

4 című bejegyzés “Reigns vs. Mahal a RAW-n” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ezt a meccset úgyis áttekerem. az hogy Jinderrel próbálják overré tenni legnagyobb hülyeség az eredményt úgyis tudjuk Woman Ramona megnyeri nehezen tudnám elképzelni hogy Jinder megveri.

    Kedvelés

    1. Az a baj hogy valszeg jinder is fog nyerni egy meccset hogy hitelesnek tűnjön és ezzel így több baj is van…..egyrészt azt érik el vele hogy mahal a legnagyobb heelből a legnagyobb face lett kb amióta ez tart plusz romant még mindig úgy akarják beállítani mint valami underdogot aki majd a vereség után feláll és megy…..Csak az a baj hogy roman nem bryan….tudja mindneki hogy az egyik legnagyobb pusztító lenne ha hagynák illetve tudja mindenki hogy ő nincs alárendelve…..szóval ezen elgondolkodhatna a kedves vince hogy kb semmi logika nincs roman építésében…..

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s