Epikus visszatérés lehet, ha minden összeáll

Egyre közelebb vagyunk a várva-várt pillanathoz. 

Dean Ambrose egy nagyon stabil alappillére napjaink bizniszének, így elvétve akad olyan, aki ne epekedne a visszatérése után. Tavaly december óta harcképtelen, de ha hinni lehet a beszámolóknak – most már nem kell sokat várnunk.

A helyzet majdhogynem ugyanaz, mint két éve Seth Rollins esetében. Annyi a különbség, hogy Dean face-ként esett ki, így mindenekelőtt heelként számítunk rá a frissesség kedvéért.

Amióta felbomlott a Shield, Ambrose nagyon konstans módon hozta az osztályrészül kiszabott face-karaktert. Emlékezetes viszályt generált Seth Rollinsszal, szóval előre is dörzsüljük a tenyerünket, ha esetleg ellene érkezik meg heelként.

Akár így akár úgy, a pillanat oltári lesz. Hatalmas popra van kilátás, kb, mint volt Rollinsnál a 2016-os Extreme Ruleson. Az Ambrose által hozott karakterhez tökéletesen passzolna a heel személyiség, amellyel nem utolsó sorban új alapokra helyezheti a karrierjét azt követően, hogy a babyface futásból a maximumot sajtolta ki.

Pikáns lehetne, ha összecsapnának Seth-tel Brooklynban az Interkontinentális övért. Egy évvel azután, hogy ugyanott tag teamben értek a csúcsra a BAR legyőzését követően.

2 című bejegyzés “Epikus visszatérés lehet, ha minden összeáll” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nekem mindig is az volt a véleményem Ambrose-ról, hogy az egykori Shield legtehetségesebb tagja és mégis neki van a legszarabb, legerőltetettebb karaktere….
    Neki sokkal nagyobb szüksége van arra a heel turnre, mert Rollins faceként jelenleg szárnyal!

    Kedvelés

  2. Annyira adná végre egy heel dean ezzel a picit őrült kiszamithatlan karakterrel viszont nekem a heel rollins is kezd hiányozni mert az a karaktere volt a legjobb szerintem dehát kitudja remélem az is eljön még egyszer

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s