Friss infók a WWE 2K19-ről

Egy nemrégiben létrehozott Twitter account, melynek a neve WWE2KInside, bennfentes információkat kezdett el lehozni a WWE 2K játékokról, pont a WWE 2K19 leleplezése előtt.

Fontos kiemelnünk, hogy ez a fiók semmilyen formában nem számít hitelesnek!

Az elmúlt napokban kerültek fel bejegyzések, és egy ismeretlen forrásra hivatkozva jöttek ki hírek a játékról.

Első körben “megerősítette”, hogy visszakerül a sokak kedvenceként ismert GM Mode, amibe a RAW, SmackDown, NXT & 205 Live kerülnek bele, illetve, hogy ezt majd az E3-on erősítik meg. A játék kapni fog egy teljen új creation módot, ami ez eddig soha nem volt látható a játékban.

Visszatér a Hall of Fame Showcase DLC amibe a Goldberg vs. DDP, Jeff Jarrett vs. Shawn Michaels, Jeff Jarrett vs. Road Dogg mérkőzések kerültek be.

Hogy tovább folytatódjon a női revolúció, ebben az évben elkezdhetjük majd (elvileg) a Women’s MyCareer-t is.

Újdonságként fog hatni az is, hogy lesznek talk show szegmensek is, mint például a Miz TV és a Chris Jericho’s Highlight Reel. A Piper’s Pit pedig a Piper’s Pit interview mode exkluzív tartalommal lesz elérhető, amihez Ronda Rousey és Roddy Piper fog extra karakterként járni.

Sokakat pedig biztos az érdekel, mely szupersztárok bőrébe bújhatunk bele az idei játékban. Nos ha hinni lehet a hírek írójának, akkor mindenkiébe. A RAW, SmackDown Live, NXT és a 205 Live rostere teljes mértékben elérhető lesz/lehet

Mennyire hihetőek ezek az információk?

Amiket megszellőztetett, azok egyértelműen várhatóak az új kiadásba. A legnagyobb újdonságot pedig az NXT & 205 sztárjainak bekerülése jelenti, ami masszívan megnyomná a rendelkezésre álló sztárok számát.

Mint ismeretes az E3-on jelen lesz a New Day is, ami szinte biztossá teszi, hogy a WWE és a 2K Games valamilyen infóval fognak szolgálni a játék kapcsán.

3 című bejegyzés “Friss infók a WWE 2K19-ről” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. és remélhetőleg a szegmensekben promokban rendes szinkronos hang lesz, és nem halakat fognak játszani a szupersztárok

  Kedvelés

 2. jó lenne de nekem azért elég gyanus hogy mindent beígérnek amiért könyörgünk évek óta
  bár nekem a Showcase mód (legalábbis így) nem hiányozna

  inkább lenne rendes story mód meg a promókat kéne rendesen megcsinálni (például úgy hogy legyen hangjuk az embereknek) és a kommentárral kéne valamit kezdeni még

  Kedvelés

  1. Na igen a 2k18ban is az hogy az emberek csak tátognak és a szöveg megy felirattal de egy szot se szólnak kb nevetséges…..

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s