Ronda Rousey már a WrestleMania 35 előtt távozik?

Amióta Ronda Rousey a WWE-hez került, rengeteg kérdés merült fel az emberekben, hogy vajon mik is lehetnek a szervezet hosszútávú tervei a volt UFC harcossal!

Sokan úgy vélik, hogy bármi is történjen most, az csakis a WrestleMania 35 mérkőzésének alapjául fog szolgálni. Ám hogy mi is fog történni a Metlife Stadium-ban, New Jersey-ben? Nos csak a jövő árulhatja el, vagy éppen Ric Flair tette azt meg a WSVN-TV műsorán.

A két veterán Hulk Hogan és Ric Flair vendégségbe érkeztek a műsorhoz és elég érdekes dolgokat árultak el.

Flair elmondása szerint, ő maga nem sokat tud a WWE terveiről, de úgy véli, a Ronda Rousey vs Charlotte Flair mérkőzésnek egyszer feltétlen meg kell történnie. “Úgy vélem, hogy Rousey csak egy egyéves szerződést írt alá, aztán távozik. Családot akar lapítani, meg ilyenek” – hangzott el Flair-től.

Érdekesség, hogy a WWE korábban arról számolt be, miszerint a Rousey  több éves szerződést kötött a szervezettel. Ám amennyiben Flair-nek igaza van, akkor az azt jelentené, hogy már 2019 januárjában távozna. Feltételezhető, hogy mindenképpen szeretné a WrestleMania  meccset, így szerződés hosszabbítást írhatna alá, de úgy tűnik, hogy a napjai így is meg vannak számlálva.

Pár héttel korábban Rousey úgy nyilatkozott a TMZ számára, miszerint hamarosan szülni szeretne, így Flair nyilatkozata nem is tűnik annyira badarságnak. Nem mellesleg Flair a lányán keresztül elég sok részlettel tisztában lehet a szervezeten belül.

Ez egy kis fűszert is adhat a vasárnapi Raw Women’s Championship  meccsnek a Money In The Bank pay-per-viewre, hiszen a WrestleMania-ra mint bajnoknak kellene érkeznie, nem pedig mint kihívónak. Nem lenne meglepetés ha vasárnap megszerezné a címet.

15 című bejegyzés “Ronda Rousey már a WrestleMania 35 előtt távozik?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem igazan ertem milyen osszefuggesben van a szerzodes hossza es a csaladalapitas. A vilag nyugati felen masszivan torveny ellenes ha egy szerzodes megtiltja a gyermek vallalast. Nyugodtan lehet neki tobbeves szerzodese. Amkor megtortenik a dolog, onnantol gondolom csak a torvenyi minimumot kapja, majd amikor keszen all, akkor visszaallitjak a teherbe eses elotti jogi kornyezetet. Valamin meg meg kell talalja azt a szerencses nyertest aki hajlando a babaval full time otthon lenni, amig O utazgat es birkozik. Jo esetben csak a ringben. Na, ez picit nem ide illo, de nem torlom ki.

  Kedvelés

  1. már van férje szóval gondolom megvan az az ember aki elmenne gyesre helyette

   a szerződéssel úgy függ össze hogyha tudja hogy le akar babázni mondjuk 2 éven belül akkor valszeg nem fog egy 4 éves szerződés aláírni

   Kedvelés

 2. Családot akar lapítani?
  Jó tudom elírás, bocsi, de Rousey-nál a családlapítás nem egy kivitelezhetetlen dolog. 😀
  Jelenleg úgy látom, hogy ha Ronda hamarosan távozik, azzal gyakorlatilag a SD női divízió megmenekül attól a megaláztatástól, hogy egy “nem pankrátor” pankrátor csaj végigpofozza őket, a Raw mezőnyét pedig gondolom, hogy jövő tavaszig úgyis megetetik vele…….

  Kedvelés

 3. Türelemmel legyél már majom, nem megy olyan gyorsan. Örülj neki, hogy van olyan jószándékú ember, aki rak fel összefoglalót. Megköszönni kellene inkább, nem kötekedni.

  Kedvelés

  1. Basszus én meg azt hittem, hogy a következő, akit kitiltanak innen az én leszek a mocskos szám miatt, de te ember túlszárnyalsz mindent!
   Egy igazi zseni vagy, csak így tovább!!!!!!!!
   #Eztmostjólbeszoptadöregem

   Kedvelés

  2. Buta és primitív vagy, már-már félelmetes szinten. Nem tudom ki vagy milyen bérenc vagy, de hidd el nem mindenki olyan naplopó szarházi, mint te. Mindennek a tetejébe azt hiszed, tényező vagy. Hogy rólad szólnak a hétfők a kritikának álcázott kötöszködéseiddel. Köszönjük, hogy itt voltál. Rég nem bannoltam, üdv a klubban.

   Kedvelik 1 személy

  1. Ember higgadj le ….már a második poszt alatt kritizálod azokat akik valszeg szabadidejükben neked meg az oldal követőinek fordítják a híreket meg írjak az összefoglalókat….kicsit vegyél vissza ha annyi türelmed van mint egy 3évesnek….

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s