Alicia Fox még idén távozhat a WWE-től

Alicia Fox, akit ez év januárja óta nem láthattunk a WWE ringjében jelen volt a hétfő esti Raw adáson, ám a szervezet nem tartott igényt a szolgálataira.

A WWE természetesen, és egyértelműen a hétvégén megrendezésre kerülő Money in the Bank gála alapozásával volt elfoglalva, így ez is az oka lehet annak, hogy nem használták. Továbbá egyelőre az sem tiszta, hogy felgyógyult-e már teljesen, a még januárban összeszedett sérüléséből.

Ez a második alkalom, hogy idén a színfalak mögött tartózkodott. Az első alkalom a WrestleMania hétvégéjén volt, ám akkor az nem sült el valami jól számára. Heves vitába keveredett Ronda Rousey férjével, Travos Browne-val, amiért a WWE azonnal hazazavarta.  Az incidensről felvétel is készült, ami később kikerült a videómegosztókra. Ez biztos nem tett jót a karrierjének.

Természetesen megkezdődtek a találgatások a távozását illetően. A szerződése ez év végéig köti a szervezethez és még el sem kezdődtek a tárgyalások egy hosszabbítás érdekében. Fox 2016-ban írt alá, méghozzá egy három éves szerződés, ami vagy idén decemberben, vagy pedig 19 januárjában jár majd le.

Egy gondolat a(z) “Alicia Fox még idén távozhat a WWE-től” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s