Kedves Mike!

Tudom esélyesként mész a vasárnapi összecsapásba, ugyanakkor engedd meg, hogy megjegyezzem; ezt most nem neked bell behúzni. 

Na nem mintha nem érdemelnéd meg, sőt..

Egész egyszerűen úgy vélem, nincs most szükséged rá, hogy ebben a formában válj világbajnokká. Világbajnokká kell válnod hamarosan, ez vitán felül áll, de talán van alkalmasabb módja is annál, minthogy teszem azt a SummerSlamen csapj le a táskával, miután Daniel Bryan legyőzte AJ Stylest.

Nagyot szólna nyílván, de te már egyszer megjártad a hadak útját azzal a szerződéssel. Tisztában vagy vele, hogy milyen az, amikor dübörgő adrenalinnal toporogsz a függöny mögött, kezedben a táskával arra várva, hogy megszólaljon a zenéd, s lecsaphass a “gyanútlan” a bajnokra.

Azt tanácsolom, ragadj meg egy mikrofont jövő hét kedden, menj ki abba a ringbe, és add ki magadból az elmúlt hét év összes vélt vagy valós sérelmét. Az se baj, ha mindezt AJ Styles közelében teszed. Egyúttal legalább kihívhatnád őt a WWE övért. Kezdj viszályt AJ-vel, és így nyerd el a legnemesebb címet, amely régóta megillet, de mégsem érezhetted újfent, ahogy a válladat nyomja.

Hogy milyen úton-módon jutsz el a minden eldöntő Skull Crushing Finale-ig, rád bízom. Komiszságért nyilván nem kell a szomszédba melled.

A pillanat a tiéd lesz. Learatod az elmúlt két év gyümölcsét. Új alapokra helyezted a karriered, alappillére voltál 2016-ban a SmackDown LIVE-nak, és elengedhetetlen részévé cseperedtél a kedd estéknek. Sosem tartoztál a kedvenceim közé, de megkerülhetetlen, hogy a munkásságod tekintélyt parancsoló volt az elmúlt időszakban. Nincs az az opció, amely felülírja, hogy AJ Styles után The Miznek kell következni, mint a WWE címvédő bajnoka. Tiszta szívből fogunk örülni a sikerednek!

Eljött a te időd!

Remélem, nálad jobban ezt senki nem tudja.

5 című bejegyzés “Kedves Mike!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Én személy szerint féltem Miz-t egy világbajnoki címtől, ugyanis mikor régebben sikerült megszereznie, akkor mégis úgy döntöttek, hogy nem neki való, és elindították a lejtőn. Nem azt mondom, hogy ne legyen bajnok, csak azt, hogy ha megtörténik, ne ismételje meg magát a történelem.

  Kedvelés

 2. Tudom ez a te véleményed, de szerintem a táskával kell visszajuttatni mizt a csúcsra.
  A én véleményem szerint nincs azon a szinten, hogy önerőből győzze le aj-t, aki az utóbbi évek legtovább uralkodó wwe bajnoka, és az sd arcának számít.
  Miz a draft után újjászületett, és szerintem is ez a karrierje legsikeresebb időszaka, sokkal élvezhetőbb mint mikor wwe bajnok volt, de számára a táska lenne a legjárhatóbb út, és nem kell annyira elkapkodni azt a beváltást.
  A summerslemen pedig joenak kell kihívnia aj-t, és le is kell győznie, már rég többszörös bajnoknak kellene lennie, ideje, hogy végre megkezdje az 1. uralkodását a destroyer, ami remélhetőleg csak 1 lesz a sok közül.

  Kedvelés

  1. Így van mondjuk joe legyőzi aj-t(mert aj-t ráfér egy kis váltás) aztán joe-t meg majd legyőzi valamikor bryan és majd ahogy anno mondjuk orton ahogy megnyeri el is veszi bryantől az övet aztán mehetne a feud ahol mondjuk a wm-en bryan visszanyeri

   Kedvelés

  2. Nem is kell önerőből nyernie, hisz heel. Kb mint anno Styles, Ambrose ellen. Vagy ha maradni akarunk Miznél, ahogy megverte Romant a RAW 25-n. Az sem volt épp tiszta, de nem is kellett a karakternél fogva.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s