James Ellsworth lemondta a kínai fellépését! Ott lesz a Money In The Banken?

Helytállónak bizonyulhat a PWInsider információja. 

A szakportál pár napja robbantotta a hírt, amely szerint a WWE vissza fogja venni a tavaly novemberben menesztett James Ellswortht, akinek visszatérésére így már a Money In The Banken sor kerülhet.

Üröm volt örömben, hogy Jamesnek egészen február óta élő bookingja volt most vasárnapra.

Igenám, csakhogy a szóban forgó kínai promóció, időközben hivatalos formában tudatta, hogy James Ellsworth lemondta a fellépést, amely Intergender címvédést és rajongói-találkozót foglalt volna magába. A Middle Kingdom Wrestling szervezet meglehetősen csalódott volt Ellsworth lépése nyomán, különös tekintettel annak időzítésére. A kínaiak több ízben is felkeresték Jamest az elmúlt egy hétben, hogy egyeztessék az utazással kapcsolatos ügyeket. A birkózó azonban nem reagált, leszámítva a már említett fellépés-lemondást.

Vajon mindez egyenlő azzal, hogy Ellsworth visszatér a WWE-hez?

6 című bejegyzés “James Ellsworth lemondta a kínai fellépését! Ott lesz a Money In The Banken?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Komolyan mondom már….. az összes tehetség kallódik dillinger revival stb stb erre állandóan hoznak part timereket vagy ilyen bohócokat akik vince szerint hú de jók az üzletnek…..És aztán hisztizik hogy a függetleneknél minden mellőzött megmutatja neki hogy is kell 2018ban jó műsort csinálni ennek a sportnak…..És ezek után meg is érdemli a wwe hogy a njpw és a roh borsot törjön az orruk alá mert amit ők művelnek ennyi tehetséggel az vicc…..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s