Magyarázat az AoP távollétére

Az utóbbi időszakban kénytelenek voltunk mellőzni őket.

Akam és Rezar, vagyis az Authors of Pain, áprilisban a Superstar Shake Up eredményeként kerültek a Main Rosterre, azon belül is a Monday Night RAW-ra.

Néhány győzelmet leszámítva, egyelőre nem váltak tényezővé a RAW-n. Az Observer szerint, részben a megfelelő kreatív hiány okozza a srácok távollétét, ugyanis jelenleg a B-Team (Axel és Dallas), valamint Dolph Ziggler és Drew McIntyre párosára kívánják vetíteni a fókuszt. A WWE nem szeretné, hogy elkallódjon az AoP – ennek megfelelően visszatartják őket, amíg érdemlegeset tudnak velük kezdeni.

5 című bejegyzés “Magyarázat az AoP távollétére” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Pár dolgot nem értek:
  – miért csak 2 csapattal lehet foglalkozni, a többit pedig temetni? Már elég régen meg tudták ezt oldani, sokkal kevesebb eventen, viszonylag kis csúsztatásokkal, hogy elfért a Nasty Boyz, a Hart Foundation, a LoD, Natural Disasters, a Rockers, stb. Most meg vannak a láthatatlan bajnokok (jobb is, mert Hardy röhögésétől én érzem kínosan magam, hogy ezt nézem), a Drew-t felfuttató csapat és a “csodálatos” B-team. Erre kár TT divízió.
  – ki gondolta azt, hogy ez a B-team bárkit is érdekelni fog? Ha bármikor címet is nyernének, látszik, hogy 2-3 hónapos futásnál több nincs bennük, és fél év után emlékezni sem fogunk rájuk.
  – ha ennyire nem volt velük terv, minek hozták fel őket? Annyira bevált az Ascension-nél, az American Alphánál, a Revival-nál.
  – Vajon a Sanity-re is ez vár az SD-n? Velük sem kezdenek semmit, pedig már “debütáltak”. Nem kellene megvárni, amíg Harperék leadják az öveket ezerhatszáznyegyvenkettedjére az Usoknak/New Day-nek. Még egy reményem van, hogy a Sanity bezavar a létrameccsbe a New Day-nek, aztán elpusztítják őket egy feudban. Persze az nem vinné fel a palacsintaeladásokat.

  Kedvelés

 2. Akkor minek kellett őket felhozni, ha nem tudnak velük mit kezdeni?
  Ha velük is az lesz, int a revivallal, azt az életben nem fogom megbocsájtani a wwe nek.
  Ők az utóbbi évek legdominánsabb teamje, talán harpert és rowant leszámítva.

  Kedvelés

 3. Hát igen a b team és a drew ziggler team akik kb 2 héten belül felbomlanak tényleg sokkal fontosabb mint az nxt egyik legjobb teamje…..
  #facepalm

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s