Méretes breaking Brock Lesnar UFC-s visszatéréséről

A promóció korábbi Heavyweight bajnoka a UFC 200 során mutatkozott utoljára. 

Ugyan legyőzte Mark Huntot, de később érvénytelenítették az összecsapás eredményét, mivel Lesnart tiltottszer-használaton kapták. Az illetékes szervek temészetesen elmeszelték, így kénytelen volt lemondani a további bunyók lehetőségéről.

Eltiltásából még visszavan három hónap, és ha bunyózni akar 2018-ben – mindenképp jelentkeznie kell a USADA-nál az előttünk álló két hétben.

A Wrestling Observer értesülései szerint, a UFC berkeiben felmerült, hogy Lesnar ott legyen a jövő hónapban esedékes UFC 226-n, melynek főmeccse egy Superfight lesz a Heavyweight bajnok Stipe Miocic és a Light Heavyweight bajnok Daniel Cormier között. Lesnar, értelemszerűen a győztest hívná ki a Heavyweight koronáért. Az első konfrontáció, így már a UFC 226 végén létrejöhetne.

Dana White-éknak szükségük is lehet Lesnarra, mint top moneymaking draw. Conor McGregor visszatérése jócskán odébb van (ha egyáltalán lesz ilyen), az íren kívül pedig nem igazán van akkora sztárerővel bíró arc, aki Lesnar-szinten volna képes PPV-t eladni. Híresztelések szerint a CM Punk nevével fémjelzett Chicago-i gála is alulteljesített, hisz alig 150 ezer PPV-t sikerült értékesíteni általa.

A WWE-ben jelenleg Universal bajnok Lesnar, egyelőre semmilyen eseményre nincs hirdetve, még a SummerSlamre se. Mint ismert, a WWE fellépéseként fizeti őt mióta lejárt a fix szerződése.

2 című bejegyzés “Méretes breaking Brock Lesnar UFC-s visszatéréséről” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. az ufc sincs gondban hogy egy eltiltott pankrátor kell az eladásokhoz mert nincs sztár Connor meg Ronda elvesztésével

    azért a tobbi UFCs véleménye tudna érdekelni hogy mit szólnak ahhoz hogy egy dopping miatt eltiltott külsős egyből címmeccset kap helyettük

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s