Rangsoroltuk a női létrameccs esélyeseit

Mind a heten közelebb kerültek egy lépéssel az áhitott célhoz, na de melyikük lesz képes learatni a legfontosabb babért? 

Mindenekelőtt, tekintsük át gyorsan, hogyan jutottak hozzá a pozíciójukhoz.

Charlotte Flair 
Az ötszörös női bajnok, dacára a Carmellától elszenvedett vereségeknek sem torpant meg, hanem kapásból élt a szembejövő lehetőséggel, amelynek eredményeképp Peyton Royce kisasszonyt kényszerítette feladásra.

Alexa Bliss 
Alexának egy fokkal nehezebb dolga volt, hisz Triple Threat körülmények között kellett kiharcolnia a kvalifikációt. Sikerrel vette a Mickie és Bayley jelentette akadályt, így biztos résztvevője lett a majdani ütközetnek.

Ember Moon 
Alighanem a legszínvonalabb selejtezőt láthattuk e Triple Threat alatt, amelyben Ember mellett Sasha és Ruby tevékenykedett a londoni RAW-n. Nagy csatát produkáltak, és bár Ruby közel volt a győzelemhez, végül megízlelte a mindeddig védhetetlennek bizonyuló Eclipse-t.

Becky Lynch 
Újabb Triple Threatről kell beszélnünk Beckyhez érve. Az Irish Lass Kickernek a hajdani Absolution maradványával kellett szembenézni. Aggódnia nem kellett a túlerő miatt, hisz tényleg a mindenki magáért küzd elvet vallották a lányok. Becks hasznot is húzott ebből, és Mandy feladásra kényszerítésével bejutott a létrameccsbe.

Lana 
A leggyorsabb győzelem egyértelműen Lana neve mellett húzható, tekintve, hogy a kellően hatásos közjáték margójára igen hamar elintézte Billie Kayt.

Naomi
Sonya Deville nem volt rest hangoztatni, hogy ő bizony kimaradt a perdöntő finishből, miközben Mandy kopogott Beckynek. Paige jóváhagyta a ténymegállapítást, s kiírt egy újabb meccset a lánynak, méghozzá Naomi ellen. A korábbi bajnok azonban könnyen oldotta meg a házifeladatot.

Natalya 
Nattie a RAW-ra kerülése óta is tartja a lendületét, amely csakhamar kamatozott számára. A legnehezebb dolga kétségtelenül neki volt, tekintettel a Fatal Four Waybe, amelyből kvalifikált.

Sasha Banks 
Egészen frissen élhetnek bennünk a hétfői Gauntlet emlékei. Banks utolsó érkezőként keredett felül Ruby Riotton, aki addigra már jópár kellemetlen percet átélt a kötelek között.

Vajon mekkora sansszal indulnak hadba a táskáért?

8. Lana

Az összes selejtező közül, az ominózus az, amely leginkább kilóg lefelé. Mai napig nehéz megmondani, hogy egész pontosan mi is döntött Lana javára Billie Kayjel szemben.

Hatalmas meglepetés volna ha ő tudna győzedelmeskedni.

7. Naomi

Az esélyeket illetően, Naomi-t sem taksáljuk sokkal többre. A korábbi bajnoknak nem most érkezett el az ideje egy újabb regnáláshoz.

Ettől függetlenül, ő nyilván a látványosabb spotok kedvéért került az összecsapásba.

6. Alexa Bliss

Hiába emlegetik potenciális esélyesként, az elmúlt másfél évben produkált reign of terrorját követően világraszóló szenzáció volna ha leakasztaná azt a táskát.

A mérkőzés azon pozíciója ez, amelyben Bayleynek vagy Rubynak nagyobb létjogosultsága lett volna.

5. Charlotte Flair

Charlotte alig jött ki egy komolyabb bajnoki futásból, meghát neki egyébként sincs szüksége a táskára ahhoz, hogy csúcsra érjen.

Ettől persze kell a meccsbe, mind karakter, mind előadás tekintetében. Ember Moonnal igen pikáns volna egy face-off..

4. Ember Moon

A korábbi NXT Women’s bajnok fénysebességgel robbant be a RAW-ra, s azóta majdhogynem makulátlan mérleggel bír. Fényes jövő előtt állhat, de egyelőre még nem érkezett el az ideje.

Legalábbis nem ebben a formában. Natúrban sokkal kifizetődőbb lesz amint a címre tör, és hiteles kihívója lehetne nem pusztán Rouseynak, de Niának is.

3. Natalya

A pletykált feudja Rousey ellen a dobogóra repítette őt, dacára annak, hogy megnyerte a hétfői Fatal Four Wayt. Mint tudjuk, az esetek többségében nem szerencsés a PPV előtti standing tall.

Natalya sokat segíthet a rutinjával, tökéletes egésszé formálhatja a minden bizonnyal klasszis csatát. Megvan az esélye, így egyáltalán nem lepne meg minket ha végül ő akasztaná le a táskát.

2. Becky Lynch

A végére két olyan lányt hagytunk, akik számunkra nem csak esélyesek, de heel turnnel egybekötött esélyesek. Beckynek sem ártana a karakterfrissítés, amely momentán a beváltás következtében érhetné.

Igaz, ehhez mindenképp kellene egy hathatós babyface bajnok, mint például Charlotte, vagy Asuka.

1. Sasha Banks

Lehet szeretni, lehet utálni (mostanság főként utálni divat), de perpillanat a kihagyhatatlan ziccer kategóriáját képzi az, hogy Sasha Banks nyerje a mérkőzést. A Gauntlet által kvalifikált négyszeres bajnoknak nagyon érik már a heel turn, amely mentőövként funkcionálhat a több mint egy éve tartó babyface-szenvedésből.

Egy beváltást követően megkapni a hajdani NXT-s Sasha-t, abszolút money lehetne mind az előadó, mind a RAW szemszögéből.

Régóta nem tényező a flagship shown, de ez most vasárnap alapjaiban változhat.

Egy gondolat a(z) “Rangsoroltuk a női létrameccs esélyeseit” című bejegyzésnél

  1. Hát elég érdekes sorrend, az unibeten teljesen más, de a tiétek jobban tetszik 😀 ott szinte biztos hogy Natalia nyer, és utána Sasha, illetve Becky van. Természetesen Becky-nek örülnék legjobban egy heel turn kíséretében, de szorzók alapján nem sok esélye van, illetve az is biztos hogy rawos nyeri a táskát, legalábbis a szorzók alapján, ami legtöbbször be szokott jönni. Férfiaknál sajnos Miz fogja nyerni, úgy néz ki.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s