Triple H szerint Pete Dunne világbajnok-esélyes lehet a WWE-ben

Make a name for yourself. 

Ezzel indította útnak Dunne-t egy évvel ezelőtt Hunter az NXT Chicago-i Takeoverjén. Az eredményt jól ismerjük; instant klasszikus Tyler Bate ellen – megkaparintva a UK bajnoki címet.

Pete Dunne-t már a United Kingdom Championship Tournamenten is kivételes bánásmódban és bookingban részesítette a WWE. Ő ezt igyekezett a legjobb tudása szerint meghálálni, és mitagadás sikerült is neki.

A TakeOver: Chicago II nyomán tartott konferenciahíváson, Triple H-t arról kérdezték, hogy szerinte ki juthat világbajnoki címig a UK-divízió titánjai közül.

Számos tehetség van, de aki számomra a legkiemelkedőbb, az Pete Dunne. Szóval ha választanom kellene valakit, Pete volna az. 

Pete Dunne az előttünk álló napokban két high-profile meccsben is érdekelt lesz. Hétfőn a British Strong Style oszlopos tagjaként ütközik meg az Undisputed Era-val, kedden pedig a UK Tournament győztesével csap össze az általa immár több mint egy éve birtokolt United Kingdom címért.

3 című bejegyzés “Triple H szerint Pete Dunne világbajnok-esélyes lehet a WWE-ben” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Legtöbb tehetség akit felhoznak végül a süllyesztőbe végzi igaz nem azért mert nem állnák meg a helyüket hanem mert nem is adnak nekik lehetőséget.

  Kedvelés

 2. Sajnos amíg az öreg ott van meg a fain kis kreatív csapata addig új tehetség nem igen fog kiemelkedni….jó nekünk a sok part timer bajnok főleg lesnarral az élen aki évente nyom két meccset aztán megy aludni a barlangjába és mivel ilyen sokat dolgozik megjutalmazzák olyan rekordokkal amiért más a belét kidolgozta……

  Kedvelés

  1. Ha még csak a rekorddal jutalmaznák meg, egy sima RAW-on ahol kb 5 percig ottvan annyit keres mint egy átlagos női pankrátor egy év alatt 😀

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s