The Undertaker vs. Triple H; szupermeccsel fűszerezett szupershow Ausztráliában

Megerősítést nyert a hónapokon át ívelő pletyka. 

Október 6-án egy Super Show-Down kíséretében érkezik Ausztráliába a WWE, jelentette be a szervezet. Nem aprózzák el, hisz a Greatest Royal Rumble-hez hasonlóan a legnagyobb sztárokat vonultatják fel – beleértve The Undertaker is.

A Deadman ellenfele nem más lesz, mint korábbi nagy riválisa Triple H. Legendáink első ízben találkoznak azóta, hogy egy könnyfakasztó háború során lezártak egy korszakot a WrestleMania 28-n.

Természetesen a női divízió is képviselteti magát, élen Ronda Rouseyval, aki továbbra sem óhajtja múlasztani a nagyszabású rendezvényeket.

A Melbourne Cricket Grounds lesz majd a házigazda, és közel – ha nem több, mint – százezer fanatikust várnak a gálára, amelyet nem mellesleg élőben követhetünk majd, ráadásul emberi módon az időeltolódásnak köszönhetően.

2 című bejegyzés “The Undertaker vs. Triple H; szupermeccsel fűszerezett szupershow Ausztráliában” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Taker örök kedvencem de már a GRR-en is látszott egy két mozdulásán , hogy azért na (több meccsen is de ott számomra nagyon) :/ Igaz Hunter elmondta ha Taker birkózni akar akkor birkózni is fog és ha akar akkor az ilyen rendezvények tökéletesek számára főleg ha régi motorosok ellen teszi.

    Na meg persze ezen kívül legyen valami fasza kártya. Aminek nagyon örülnék ha Royce-l és Kay-l komolyabban számolnak majd mert az NXT-ben imádtam amit csináltak. Pl: Royce bekerül az övmérkőzésbe egy CharlottevsBeckyvsAsuka mellé de örülnék a War Game-es Fatal4Way-t imádtam de akár lehet Fatal5Way is és akkor Kay is bekerül.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s